Vanhenevan sekaihon ongelmat + alekoodi TIGI Cosmetics

Tuossa ystävän kanssa juuri puhuttiin, kuinka ikääntyminen alkaa jo näkymään ihossa. Vaikka niitä vuosia ei mittarissa ole vielä hurjasti, niin kasvojen ihossa varsinkin huomaa jo muutosta. Ensimmäiset juonteet näkyvät jo ja iho reagoi herkästi vähän kaikkeen. Milloin se on kuiva ja milloin sitten taas rasvoittuva. Koko ajan pitäisi olla jotain rasvaa läträämässä ja kuorruttamassa itseään seljankukka-hunaja-lehtikulta seerumeilla. Sinänsä jännä, että muuten iho vanhenee mutta silti tämä perhanan akne ei tajua päästää irti. Luulisi ettei talimadot viihtyisi enää tällaisessa yli kolmekympisessä kurpassa, mutta nämä ovat ilmeisesti jotain pysyvästi pesiytyvää sorttia…

Mihin katosi nuoruuden hehku ja milloin tilalle tuli aikuisen iho?

Mun ihonhoitorutiinit ja kosmetiikkatuotteet on suoraansanottuna pyllystä. Vuosia “hoidin” ihoani lähinnä Nivean perusrasvalla ja se tuntui ihan toimivan. Ostan lähinnä halpoja meikkejä, kun en millään viitsisi sijoittaa suuria summia kosmetiikkaan, vaikka meikkaamisesta pidänkin. On ollut helppo vaan sutaista jotain markettimeikkivoidetta naamaan ja puuteria päälle, ei se muuta ole vaatinut. Ainoa ongelma on ollut tosiaan tuo akne, mutta sekin hoitui pitkälti peiteaineella satunnaisia ajanjaksoja lukuunottamatta.

Mutta nyt! Nuoruuden hehku on kadonnut kuin pieru Saharaan ja tilalle on tullut aikuisen naisen iho juonteineen kaikkineen. Enää ei poskipäät hohda eteerisesti vaan purkista senkin joutuu nykyään lisäämään. Iho on paksumpi, epätasaisempi ja veltompi kuin ennen. Akne tuntuu räjähtävän käsiin heti, kun poikkean rutiineista joko ihonhoidossa tai ruokavaliossa. Nyt näiden helteiden paukahtaessa päälle, tuntui että mun naama sulaa. Iho oli toisaalta kuiva ja toisaalta tosi rasvainen. Aamulla heti meikin jälkeen tilanne oli ok mutta päivän aikana meikkivoide pakkasi juonteisiin ja iho tuntui tosi epämiellyttävältä. Siihen päälle kun vielä urheili, niin illasta kasvot muistutti lähinnä valurautapannun pohjaa.

Meni lievästi sanottuna hermo. Kai se on vaan nyt myönnettävä itsellensä, että nyt tarvitaan parempia tuotteita ja tehokkaampia aineita, jos tästä tahtoo vielä saada hyvän paketin.

TIGI:n mineraalimeikit to the rescue!

Valitin sitten kohtaloani siskolle, joka ehdotti että ensiavuksi kokeilisin kampaamossaan myynnissä olevaa TIGI:n mineraalipohjaista meikkipuuteria ja peiteainetta. Olen joskus kokeillut Lily Lolon mineraalimeikkejä ja ne tuntuivat kyllä toimivan, mutta en jaksanut niitä aina tilailla jostain verkkokaupasta. Mä haluan että voin käydä purkkini ostamassa silloin kun sitä tarvitsen, enkä useinkaan jaksa venailla toimitusaikoja tai arpoa näytöltä oikeita sävyjä.

TIGI:n meikit eivät olleet entuudestaan tuttuja, hiustuotteet kylläkin. Vähän epäilytti tarraako tuo puuterimainen pohja kiinni kaikkiin kuiviin kohtiin mutta yllätyin, kuinka sulavasti se levittyi. Samoin tuo peiteaine tuntui purkissa rasvaiselta mutta iholla muuttui jotenkin kevyen mattaiseksi ja peitti aknearvet melkein kokonaan. Lopputulokseen olin tosi tyytyväinen! Ihosta tuli tasainen eikä ollenkaan täyteen tupatun tuntuinen. Kävin jopa lenkillä eikä iho muuttunut taikinaksi, kuten ennen.

Niinhän se vaan on, että halvalla harvemmin saa hyvää. Miks mä en jo aiemmin ole ymmärtänyt panostaa enemmän kosmetiikkaan? Mä otin tän joskus syksyllä tavoitteeksikin, mutta en sitten toteuttanut sitä aiemmin. Kuinka monelta itkulta olisin säästynyt, jos olisin jättänyt ne alennusmeikit sinne kauppaan. Toki joskus olen tehnyt ihan hyviäkin löytöjä, mutta enemmän niitä susia. Ehkä se vaan vaati ne ensimmäiset rypyt, että ymmärsi herätä todellisuuteen. Seuraavaksi pitäisi varmaan panostaa puhdistustuotteisiin ja niihin seerumeihin.

Halpismeikkivoiteella iho kiiltää ja on rasvaisen oloinen
TIGI:n meikkipuuteri

Alekoodilla TIGI:n meikit -10%

*Sisältää mainoslinkkejä

Parturi-Kampaamo Dami Sastamalasta tarjoaa TIGI:n kaikki meikit -10%! Huikkaa tiskillä, että luit blogista meikeistä ja sulle lätkäistään pienempi hinta tuotteille. Alennus on voimassa toukokuun loppuun saakka. Meikkipuuterin normaalihinta 38e ja peiteaine 24e. Meikkipohja saatavana myös creme -versiona. Myös tosi makeita huulipunia ja meikkikyniä! Lue lisää TIGI:n meikeistä.

(Tää nyt meni vähän oman paikkakunnan lukijoille, seuraava alekoodi tulee sitten teille kaikille!)


Lue myös nämä:

Tatuoinnin tarina

Arvosta pieniä voittoja, tavoittele suuria taisteluita

*****

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

kauneus akne meikki meikkivoide
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *