Uusia tuulia: Blogin muutto

Muutama viikko sitten sain yhteydenoton. Joku tykkää mun jutuista. Joku tykkää itseasiassa niin paljon, että haluaa mun blogin siirtyvän uuteen kotiin. Tuo uusi koti on vielä vähän verhon takana mutta muuttaminen tuntuu askeleelta, jonka haluan ottaa.

Blogia perustaessani mietin jo valmiiksi, mitä tällä haluan saavuttaa. Ja yksi mun haaveistani oli nimenomaan kasvaminen niin bloggaajana kuin blogina, niin että pääsisin kokemaan uusia asioita ja että mun juttuja lukisi joku muukin kuin äiti (moikka äiti!). Omin voimin kehittyminen on toki mahdollista mutta yhteisössä on voimaa, jota ehkä näin alkutaipaleella oleva yksinäinen bloggaaja kaipaa.

Olenko mä valmis tähän?

Mietin ensin tapahtuuko tämä liian nopeasti. Onko tämä nyt tarjolla oleva koti mulle oikea paikka vai pitäisikö odottaa mahdollisesti muita avautuvia tarjouksia? Ja olenko oikeasti varma, että haluan luopua vapaudestani? Muuttaminen osaksi yhteisöä kuitenkin tarkoittaa tiettyjen ehtojen noudattamista ja esim. blogin ulkoasuun liittyviä kompromisseja. Ja osoitekin blogille tulee muuttumaan. Näin omillaan saa itse päättää omista asioistaan mutta porukassa on sopeuduttava ryhmään. Kannattaako muuttaminen? Saako siitä vastineeksi jotain, mikä hyvittää nämä kompromissit?

Ehkä lukijoille tämä muutto ei niin iso asia ole. Mutta mulle on.

En osaa vielä sanoa, millainen tulevaisuus mua ja blogia odottaa. Voi olla että mikään ei muutu. Voi myös olla, että saan hirmuisesti uusia kokemuksia, tutustun uusiin ihmisiin ja opin bloggaamisesta enemmän kuin osaan ajatellakaan. Voi myös olla, että palaan häntä koipien välissä takaisin tänne.

Ota riski ja ole lähempänä unelmiasi

Sen kuitenkin tiedän, että tekemällä turvallisia asioita harvemmin saa mitään ihmeellistä aikaan. Vaikka vähän jännittää ja epäilyttää, kannattaa silti avata mieltään ja kurkata sen oven taakse. Sen oven takana voi olla jotain, mitä ei olisi koskaan saavuttanut sillä “Mennään tällä samalla vanhalla” -meinigillä. Joskus vaaditaan rohkeitakin ratkaisuja, jotta pääsee lähemmäksi niitä omia unelmiaan.

Joten. Tämä blogi tulee muuttamaan todennäköisesti maanantaina 16.4! Hui! Aiheet ja jutut tulevat pysymään samoina, mutta osoite ja ulkonäkö tosiaan muuttuu. Blogi muuttaa osaksi uutta sivustoa, joka tulee olemaan suuri hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen keskittynyt sivusto. Laitan tästä tarkemmin tietoa huomenna, kun tuo uusi sivusto julkistetaan kaikelle kansalle.

Toivottavasti te lukijat pysytte matkassa mukana. Ilman teitä en olisi nyt astumassa tätä askelta, joten kiitos kun mahdollistatte mun unelmia! Ja pitäkää mut maan pinnalla – palautetta heti kommenttiboksiin, jos alan vaikuttamaan pintaliitäjältä ja mainostuutilta? Tarkoituksena on kuitenkin edelleen olla vähän juntti eikä muuttua kiiltokuvaksi.

Huomenna kirjoittelen blogiin, miten sujui eilinen päivä Helsingissä promokuvauksissa ja mihin paikkaan sitä oikein ollaan muuttamassa!

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *