TV-kuvaukset alkaa huomenna! Jaiks!

Mulla on varmaan parikymmentä tekstiluonnosta odottamassa oikeaa hetkeä, osa on ihan viittä vaille valmiita ja osa vaan muutaman lauseen mittaisia. On pitänyt jo pitkään alkaa niitä viimeistelemään mutta ei vaan kerkiä! Onko se hirveän huono juttu, ettei meinaa löytää sopivaa väliä tietokoneella istumiselle?

Huomenna ne dokumenttikuvaukset sitten alkaa

Just nyt mut pitää kiireisenä huomenna alkavat kuvaukset. Ensimmäisenä kuvauspäivänä kuvausryhmä on seuraamassa mua töissä, sitten viikonloppuna kuvataan tankotuntia, kotiarkea ja yleistä puuhastelua. Maanantaina sitten studiolle tanssimaan ja antamaan haastatteluja. Viikon päästä vielä jatketaan kuvaamalla vielä jotain oheisjuttuja.

Kuvauksia varten on pitänyt tehdä pieni koreografia, joka mulla ei siis ole edelleenkään valmis…hups. Tiedän suurinpiirtein mitä teen, mutta kovinkaan paljoa en ole ehtinyt harjoittelemaan. Toisaalta varmaan ihan hyvä, säilyy ainakin sellainen autenttisuus kun pitää suurimmaksi osaksi vetää fiilispohjalla:D Koitan löytää vielä muutaman välin, että voisin treenata. Mutta haluisin kyllä huomenna mennä Burleski -workshoppiin ja sitten torstaina twerkkaamaan, niin paljon kaikkea kivaa samaan viikkoon!

 

Lue myös tämä:

Haluatteko kuulla salaisuuden? Siihen liittyy televisiokamera ja minä!

Etukäteisvalmisteluita ja viime hetken stressaamista

Tänään havahduin siihen, että mitä ihmettä laitan päälleni? Ja miten laitan hiukset? Mähän tarvitsen vaikka kuinka monta erilaista lookkia! Ja tää kämppä, pitää puunata kaikki katosta lattiaan! En kestä jos telkkarissa sitten näkyy meidän lattialla viuhottavat pölypallot. Vaikka en mikään siivousintoilija olekaan, tällaisissa tilanteissa haluan sellaista tiettyä järjestystä ja siisteyttä kuitenkin.

Varasin sen suihkurusketus ajankin. Menee ehkä joo vähän yli, mutta en kestä mun valkoisia koipia. Suihkurusketuksessa on vaan se, että liikuntaa pitäisi välttää samana päivänä, ettei väri tule laikukkaaksi. En ole vielä ihan varma, miten meinaan tämän toteuttaa. Tää on varmaan yhtä järkevä juttu tähän kohtaan, kuin kynsien lakkaaminen 3 minuuttia ennen lähtöä.

Ja sitten tietty tän kaiken härdellin keskelle iskee flunssa. Taas! Viimeksi ennen Tough Vikingiä sairastuin ja nyt sitten uudelleen. Peruin tältä päivältä treenitkin, että huomenna olisi mahdollisimman ok olo. Toivotaan parasta.

Tää nyt oli tällainen perus kuulumispostaus. Toivottakaa mulle onnea huomiselle ja manataanko yhdessä mun alkava lenssu jonnekin syvimpään jorpakkoon?

Samassa jengissä mestareiden kanssa – kohta ne tietää myös mut!

Ja hei, sanoin myöhemmin kertovani muiden dokumenttiin osallistuvien nimet. No tässä tulee: Oona Kivelä, Tintti Mikkonen, Olavi Heino, Oona Antinjuntti ja Nita Saarenpää. Kelatkaa nyt, minä samassa jengissä mm. nelinkertaisen maailmanmestarin kanssa! Nää muut on varmaan ihan ihmeissään, että kuka ihmeen Henna? Hahaa, kohta ne näkee!

 

 


Edellinen juttu:

Teetkö hyvän ensivaikutelman?

*****

Kuukauden TOP 5 postaukset

Ah niin tehokas vatsa-peppu-reisi -jumppa

Se olis sitten siinä. Fuck cancer!

Ennen ja jälkeen – Laihdutus kuvina

Olen laihtunut ilman tietoista laihduttamista – miten se on mahdollista?

Maukas tomaattikeitto – resepti koko perheen herkulle

*****

Seuraa blogia

Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

hyvinvointi
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *