Toimiiko kikkakutoset?

Ihan alkuun pahoitteluni kaikille niille, jotka oikeasti luulivat saavansa edellisestä postauksestani toimivan pikalaihdutusvinkin. Luulen kuitenkin, että suurin osa ymmärtää olla kokeilematta vinkkejäni käytännössä. Ja jos nyt jonkun kaveriporukassa joku alkaa oikeasti piirtämään kynällä itselleen vatsalihaksia, niin syyttäkää sitten mua?

Tuo kirjoitukseni pompsahti nopeasti yhdeksi luetuimmista teksteistäni. Haluaisin uskoa, että syy tähän on yksinkertaisesti mahtavat ja nokkelat tekstini mutta luulenpa, että moni oikeasti odotti löytävänsä pikakeinon hoikempaan olemukseen. Ihan samaan tulee itse sorruttua: seuraan internettiä kuin haukka hilleriä ja missioni on löytää toimiva, nopea ja vaivaton läskinkaristus metodi. Mutta niin se vaan on, että haemme epätoivoisesti keinoja nopeaan muodonmuutokseen mutta ratkaisut tähän ovat yhtä absurdeja kuin teille antamani vinkit. Ei ole oikotietä onneen tässäkään asiassa.

Mutta vaikka kikkakutoset ei laihdutuksessa toimikaan (ainakaan pitkäaikaisesti) on niiden testaileminen esimerkiksi kauneuspuolella kuitenkin monesti hauskaa! Aina ei tarvitse edes testailla, kun pelkkä tuotteeseen/kikkakutoseen tutustuminenkin on jo hykerryttävää. Vai mitä tuumaatte näistä:

Finni-imuri

Siis whaaaat…Ei enää finnien puristelua vaan nyt voit IMEÄ ihomadot koteloistaan! Whlurps! Ja sinne se kihara talinaru katoaa imurin kiduksiin. Ihanan puhdas lopputulos!

finni-imuri-parasta-ennen-kikkakutonen-kauneudenhoito

Suunympärysjuonteiden silottaja

Siis oikeesti. Miettikää sitä palaveria, kun joukko viisaita on kokoontunut ja pohtinut seuraavaa yrityksen tuoteinnovaatiota. Joku on noussut ylös ja ehdottanut tätä. Sitten muut taputtavat ja nyökkäävät: JOO! Siitä tulee hitti!

finni-imuri-parasta-ennen-kikkakutonen-kauneudenhoito

Edelläolevat tuotteet ovat todennäköisesti ihan täyttä humpuukia ja aika moni varmaan sen tietää jo ihan tuotetta vilkaisemalla. Saas nähdä milloin sitä oppii suhtautumaan samalla tavalla laihdutuksen kikkailuihin ja ymmärtäisi pikadieettien, rasvanpolttajien ja “Laihdu nyt nopeasti “-vinkkien toimimattomuuden. Näihin pitäisi suhtautua vähän samalla tavalla kuin Niksi-Pirkan sukkahousuvinkkeihin: satunnaisia helmiä lukuunottamatta, niiden arvo on lähinnä viihteellinen.

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *