Teen mä muutakin kuin mökötän!

Mä en oo koskaan osannut olla kovin pitkävihainen ihminen. En myöskään (ainakaan omasta mielestäni) osaa olla huonolla tuulella kovinkaan kauan. Tällainen viikon rypeminen alkaa olla jo aika maksimi ja pikkuhiljaa päähän alkaa taas ryömimään niitä valoisampiakin ajatuksia. Tilannehan ei sinällään ole mihinkään muuttunut, en vaan jaksa enää mököttää?

Itseasiassa onhan tässä viikon aikana sattunut kivojakin juttuja: kävin kiillottamassa legot, huomenna värjätään mun tukka siniseksi ja eilen onnistuin tekemään voimistelurenkailla kiepin molempiin suuntiin! On kuulkaas aikuiselle naiselle aika iso järkytys, kun eteen isketään renkaat ja käsketään kieppua läpi. Jostain koululiikuntatuntien syövereistä se kuitenkin tuli ja pääsin ruhoni heilauttamaan toivotulla tavalla vähintään 240 astetta ympäri. Liikeradan sulavuudesta voidaan olla tosin montaa mieltä…

Ja noin todisteena siitä, että teen täällä muutakin kuin mökötän:

Ei mulla muuta?

Edit. Syy miks mä katselen välillä tuohon etukulmaan on koira. Koira tanssi mun kanssa alkuun, kunnes vahingossa potkaisin sitä ja nyt toinen köllöttää tossa just ruudun ulkopuolella. Koitin piristää sitä?

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *