Tankodebyytti – ensimmäinen julkinen esiintyminen tulossa!

Täällä on ollut vähän hiljaisempaa. Johtuen mun tulevasta tankodebyytistä! (ja joulusta) Päivät on täyttyneet tässä lähiaikoina koreografian suunnittelusta, asujen teosta, treenistä ja kenraaleista. Lauantaina olisi siis tarkoitus päräyttää lavalle ja vitsit mikä spektaakkeli onkaan luvassa!

Alkusyksystä jo päätin, että joulun korvalla osallistuisin studion joulunäytökseen. Olin oikeastaan jo kevätnäytöksessä mukana äiti-lapsi numerolla, mutta en tätä varsinaisesti pidä mun tankouran ensiesiintymisenä: se oli enemmänkin sellainen temppujumppa -tyylinen esiintyminen vaikka tangolla oltiinkin.

Vähän omalla painollaan asiat menivät niin, että tämäkin esitys on duo. Onneksi! Jaettu ilo ja jännitys on osoittautunut ihan hyväksi jutuksi! Harkitsimme hetken esiintyvämme ilma-akron puolella, mutta liikevalikoima oli ilmassa vielä aika vähäinen. Tangolle taas löytyi vähän enemmän mistä valita.

Teemana joulunäytöksessä on avaruus ja pienen kriiseilyn jälkeen loogiselta tuntui, että mehän ollaan sitten supersankareita avaruudesta! Alkukoreo löytyi studion koreotunnilta, samoin biisi. Työstimme sitten kimpassa koreon loppuun ja fiksasimme vähän sieltä täältä. Oli muuten tuo koreon tekeminen yllättävän vaikeaa, kun piti löytää molemmille sopivat liikkeet ja vielä sellaiset, mitkä sopivat yhteen keskenään sekä biisiin.

Seuraava pähkäilyn aihe olikin pukeutuminen. Päädyttiin askartelemaan itsellemme galaxi -topit ja supersankarin viitat. Yksi kokonainen ilta siinä meni, mutta lopputulos on aika hieno!

Ensikertalaisiksi ollaan mielestäni selvitty aika hyvin. Meillä on koko biisin pituinen koreografia, pysytään suht tahdissa ja mikään kohta ei tunnu täysin hallitsemattomalta. Mutta on sitä kyllä läpi tahkottukin! Että huolissani olisin, jos ei tuntuisi tässä kohtaa sujuvan. Loppua pitää vielä vähän hioa; meillä tuppaa jäämään sellainen ärsyttävä 10 sekuntia tyhjää siihen loppuun kun ollaan vähän turhan nopeita viimeisissä liikkeissämme. Mutta onneksi tässä on vielä pari päivää peliaikaa.

Vähän kieltämättä jännittää. Yleisöä on tulossa vähän enemmänkin kuin oma äiti? Mutta tulossa on siis kunnon show! Kaikkien esitykset on tosi hienoja ja oon vähän ylpeä koko meidän porukasta? Ja ennen kaikkea oon tyytyväinen itseeni, että lähdin tähän mukaan; taas niitä asioita, joissa tuntemattomaan hyppääminen on kannattanut. Ei ole haitannut vaikka oma osaaminen ei olekaan huipputasoa – ei tarvitse olla täydellinen tehdäkseen asioita, joista tykkää!

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *