Tällä viikolla parasta – mitkä pienet asiat teki musta onnellisen

Viikko on hurahtanut taas ihan huisia vauhtia! Arki rullaa tällä hetkellä aika omalla painollaan eikä suuria draamoja ole näkynyt (onneksi). Takana on sellainen perushyvä viikko. Mietin, mikä on tällä viikolla ollut parasta? Mitkä pienet asiat ovat tehneet viikosta hyvän?

Spotify

Olen kuunnellut nyt ihan sekalaisia artisteja ja löytänyt ihan uutta musiikkia! Virkistävää taas muistaa, että on olemassa muutakin kuin Tuiskua, JVG:tä ja Cheekiä. Ihan uusia fiiliksiä löytynyt taas tähän viikkoon.

parasta-ennen-blogi-laihdutus-liikunta

Joulu

Mä oon jo ihan innoissani joulusta! Meillä on kiva mökki varattuna jouluksi, paljuineen kaikkineen. Meinaan niin maata pyjamassa kinkun vieressä kaikki joulunpyhät! Odotan myös lahjojen ostamista ja erityisesti paketointia: paketoinnissa mulla on sellanen oma rituaali, josta en aio luopua tänäkään vuonna.

Kävelylenkki lasten kanssa

Kävin lasten ja koiran kanssa kaupungilla kävelyllä. Oli pimeää ja tihkutti vettä. Kadut olivat autioita ja tehtiin keskenämme näyteikkunaostoksia. Välillä unohdan kuinka mielenkiintoisia keskusteluja voi omien lastensa kanssa käydä, kun vaan viitsii kuunnella. Siinä ne kaksi reippaili vierellä, heijastinliiveihinsä pukeutuneina. Rakkaita.

parasta-ennen-blogi

Paritreeni

Eilen oli taas paritreenin vuoro ja pitkään lykätty jalkapäivä saatiin tehtyä. Pelättiin jo, että jotain ihan kamalaa olisi luvassa; jalkapäivät kun harvemmin ovat niitä kevyimpiä treenipäiviä. Mutta! Nyt on aika kiva tunne, kun siitäkin tuli suoriuduttua. Eikä edes tehnyt niin pahaa, kun pelkäsin.

Lidlin ruusut

Mulla pitää aina olla joku kukkapuska pöydällä. Olen kuitenkin nuuka, enkä satsaa kukkakaupan kukkiin useinkaan vaan koitan pärjätä markettikukilla. Valitettavasti elinikä näillä on yleensä aika lyhyt – paitsi Lidlin ruusuilla! Ostin näitä viime viikonloppuna ja edelleen ne ihastuttavat keittiön pöydällä.

Kynnet

Lakkasin omat kynteni tuossa menneenä viikonloppuna: aika nätit tuli! Glitterit ja kaikki! Nythän ne on taas kamalat mutta muisto niistä on edelleen lämmin❤

Aviomies

Pieniä juttuja, kauniisti lausuttuja lauseita ja vierekkäin istumista. Toinen kysyy, että otatko kahvia tai teenkö sulle iltapalaa; hektisen arjen niitä pieniä tilanteita, kun huomaa toisen ajattelevan sua. Tällaiset pienet hetket tulee välillä tosi oikeisiin saumoihin.

WhatsApp- viestejä

*Plim!* Olen saanut tällä viikolla useammankin hauskan videolinkin tai kuvan. Suunniteltiin mm. perheen kanssa jouluksi meille kaikille Ugly Sweater -paidat, voi kamala millasia paitoja me löydettiin!?

Mitä muuta

– Ihan kun farkkujen vyötärö kiristäisi vähemmän
– Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin ehkä sittenkin hyvän isänpäivälahjan miehelle
– H&M paketista paljastui kivat urheilupökät ja -liivit
– Tällä viikolla ei ole ilmaantunut uusia finnejä naamaan (se suolasaippua!)
– Sain tankotunnilla jonkinlaisen takaotteen tehtyä, tää on ollut vaikea!
– Blogi nousi blogit.fi TOP 10 listalle Terveys ja Hyvinvointi -kategoriassa

 

Mahtavaa alkavaa viikonloppua!

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *