Nyt paljastan laihduttajan salaiset säännöt!

Oletteko huomanneet, että tällä hetkellä joka lehti ja uutisväylä tuuttaa erilaisia laihdutukseen ja elämäntapamuutokseen liittyviä ohjeita? Ja ne kaikki ohjeet on tosi yleismaailmallisia: syö vihreää, juo vettä ja liiku säännöllisesti. Missä on kaikki niksipirkka -vinkit, joilla laihdutuksesta saisi mahdollisimman rentoa?

Harva tietää, että on olemassa muutama salainen vinkki kaikille laihduttajille. Näiden sääntöjen avulla laihduttajakin pystyy herkuttelemaan ja mikä parasta: ilman huonoa omatuntoa. Harvemmin näitä listataan iltapäivälehdissä eikä niistä puhuta foorumeilla. Nämä tarkoin varjellut salaisuudet kerrotaan vain harvoille ja valituille, sillä niillä on uskomaton voima ja niiden toimivuus on taattu! Nyt kuitenkin rikon tämän hiljaisuuden pyhän valan ja paljastan teille lainalaisuuksia, jotka tekevät laihdutuksestanne ihanan helppoa!

10 mahtavaa vinkkiä laihduttajan herkutteluun

1. Kermavaahto sisältää niin paljon ilmaa, että käytännössä siinä ei ole kaloreita. Pätee kaikkiin ilmaa sisältäviin ruoka-aineisiin. Mitä kuohkeampaa, sitä kevyempää. Syö siis makeannälkään marenkia, vaahtokarkkia ja hattaraa.

2. Syö aina parillinen määrä herkkuja, niin tasapaino säilyy. Kalorit jakaantuvat tasaisesti vasemmalle ja oikealle, eteen ja taakse. Pariton määrä kasvattaa helposti jotain kehon osaa suhteettomasti, esim. pelkkää takapuolta.

3. Yksi pala kerrallaan syöty suklaalevy lasketaan yhdeksi palaksi, ei kokonaiseksi levyksi. Tämä on ihan puhdasta matematiikkaa: yksi pala on yksi pala.

4. Seisaaltaan syöminen kuluttaa enemmän kaloreita ja ruoka kulkee suorempaa tietä suolistoon eikä näin ehdi muuttumaan rasvakudokseksi. Istumatyöläisiäkin käsketään seisomaan, koska sillä on terveysvaikutteita. Sama juttu: herkku on terveellisempi seisten syötynä.

5. Humalassa nautittuja kaloreita ei lasketa. Humalassa olet joku muu. Joku muu söi ne kaikki karkit.

6. Seurassa nautittu viinilasi sisältää vain puolet kaloreista. Tottakai! Se kaverihan on siinä nauttimassa puolet niistä kaloreista.

7. Jos hampurilaisaterian kylkeen ottaa sokerittoman limun, on ateria terveellinen. Limpsassa on kamalasti sokeria, ilman sitä hamppariateria on käytännössä perunaa, leipää, jauhelihaa ja tomaattia. Majoneesikin on tehty proteiinipitoisista kananmunista ja hyvistä rasvoista. Vaihda siis sokerittomaan limuun ja herkuttele hyvällä omalla tunnolla!

8. Jos kukaan ei näe, sitä ei tapahtunut. Aina tarvitaan todistaja, eikö niin?

9. Liikunta kuluttaa kaloreita ja kaloreita palaa tehostetutusti myös jälkikäteen. Siksi siis yksi liikuntakerta sallii rennompaa syömistä 1 päivän etukäteen ja 2 päivää jälkikäteen. Eli näin: tiistaina on treenipäivä joten hyvällä omallatunnolla voi herkutella maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Ja jos lauantaina on viikon toinen treenipäivä, voi taas syödä perjantaina, sunnuntaina ja maanantaina.

10. Jos samalla aterialla syö jotain terveellistä JA epäterveellistä, ne kumoavat toisensa. Ateriasta tulee ikäänkuin tasapainoitettu. Esim. päärynänviipale+homejuusto=neutralisoitu herkku

 

Tässä teille! Nämä oikeasti toimivat ja näiden avulla elämäntapamuutoksenne sujuu lempeästi ja rennosti.

 


Edellinen juttu:

Instagram vs todellisuus

*****

Kuukauden TOP 5 postaukset

Nyt paljastan laihduttajan salaiset säännöt!

Ennen ja jälkeen – Laihdutus kuvina

Läskisokeus

Instagram vs. todellisuus

10 vinkkiä miten onnistut valokuvissa

*****

Seuraa blogia

Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

 

treeni-ja-ravinto
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *