Nyt ne on täällä: Tankotanssin valokuvauspäivän kuvat!

Ajattelin tätä blogia perustaessani, etten niinkään tulisi julkaisemaan ns. päiväkirjamaisia tekstejä. On vaikea ajatella, että oma tavallinen arki kiinnostaisi muita. Mutta nyt tulee juuri tuollainen postaus vähän tekosyyn varjolla – haluan nimittäin julkaista mun tankotanssin valokuvauspäivän tuotokset!

Sain siis kuvauksien jälkeen koevedokset kuvista, ja näistä sitten valitsin parhaat. Hyviä kuvia oli itseasiassa useammankin kuvan verran mutta päädyin sitten lopulta kolmeen kuvaan. Jälkikäteen huomasin, että yhdessä kuvassa on vähän hassu naama mutta eipä tuo niin haittaa?

Tankotunneilta ollaankin nyt sitten pari viikkoa evakossa, kun studio muuttaa isompiin tiloihin. Saa nähdä, pysyykö sitä sitten enää parin viikon tauon jälkeen putkessa kiinni…

Mutta tankotuntien poisjäänti on jättänyt tilaa taas salitreenille. Aika pitkäänkin kävin suht säännöllisesti salilla mutta tankotunnit ja ulkotreenit on houkutellut enemmän viime aikoina. Toisaalta haluaisin ajatella, että lihaskuntoa voi kehittää muutenkin kuin levypainoja nostelemalla mutta huomasin kyllä voimatasoissa eron, kun salitreeni alkoi jäädä vähemmälle. Ei auta, pakko sitä rautaa olisi tavalla tai toisella nostella jos meinaa habansa säilyttää.

PT:n kanssa ollaan sovittu nyt taas tiivimpää yhteydenpitoa, treenataan kerran viikossa tällä hetkellä. Ihan olin unohtanut, miten hyvä fiilis niistä treeneistä tulee! Maanantaina hakattiin selkää, hauista ja vähän berberiä – tuntuma on tällä hetkellä aika muikea. Varsinkin hauikseen on ollut vaikea saada lihaskipua (tosin lihaskipu ei ole edellytys onnistuneelle treenille) mutta nyt on kyllä sielläkin! En lihaskivusta mitenkään nauti, varsinkin reisien seudulle osuesssaan lihaskipu voi olla aika arkea rajoittavakin tekijä. Mutta muistuttaahan se mukavasti tehdystä työstä ja toisaalta siitä, että säännöllisellä treenillä lihaskipua voisi vältellä. Tyhmä aloittaa aina alusta ja kärsii sen julmetun kivun joka kerta uudelleen.

Mutta, asiaan! Meinasin ensin tosiaan, että panttaan näitä johonkin varsinaiseen aiheeseen mutta en malttanut odottaa.

Tankotanssi-parasta-ennen-blogi

Tankotanssi-parasta-ennen-blogi

Tankotanssi-parasta-ennen-blogiKuvat © Johannes Pirhonen

Mitä pidätte? Musta aika hienoja! Tuntuu hassulta, että silloin kuvaustilanteessa oli niin ähkyinen olo mutta sitten lopputuloksessa se ei mielestäni niinkään näy. Tosin muutamassa koevedoksessa kyllä näkyi?

Tuumasin, että voisin koittaa kinuta vaikka keväälle uudet kuvaukset, ettei tarvisi taas vuotta odotella uutta tilaisuutta. Ehkä teen näistä sitten jossain kohtaa sellasen oman Wall of Fame:n, muistuttamaan kaikesta siitä rämmitystä matkasta.

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *