Näitä treenivaatteita OIKEASTI tarvitset

Tuossa kaivelin treenivaatekaappiani tuskaisena, hyllyt pursuaa eikä ovi mene enää kunnolla kiinni. Revin kaikki kuteet lattialle ja tuumasin hetken sitä läjää. Mistä nää kaikki on tulleet?? Hirvee määrä treenivaatetta, jota en käytä enkä tarvitse. Varmaan miljoona toppia ja viidettoista housut. Ja silti, koskaan ei ole mitään kivaa päällepantavaa.

Päätin tehdä ihan listan siitä, mitä treenivaatteita OIKEASTI tarvitsee ja mitä kaapista pitäisi löytyä.

Kyykkäyhousut

Kyykky liikkeenä on aika..noh, antoisa. Kainosti housun reunasta kuikistava pakaravako on nounou eikä niiden mummokalsarienkaan olisi tarkoitus naapurille paistaa. Tähän tarkoitukseen ei siis sovellu mitkä tahansa sukkahousut vaan kyykkyhousuilta pitää löytyä seuraavat ominaisuudet: ei näy läpi, pylly näyttää hyvältä, jalkoja korostava leikkaus, korkea vyötärö ja joustavuus sekä oikeista paikoista puristavuus. Mielellään kuviolliset, jotta mahdollinen edam-kuvio reisissä ei erotu. Kyykkäyshousuja voi käyttää myös silloin kun ei kyykkää: aina kun haluaa yksinkertaisesti alaosaston vaan näyttävän hyvältä.

Sikahienot housut

Värikkäät, kuviolliset, hohtavat, erikoinen leikkaus, läpinäkyvät! Nää on ne sikamageet housut, joita ensin kuolasi kaupassa mutta käytännössä niitä ei tule pidettyä koska “ne on vähän överit”. Mutta pitäähän ne silti kaapissa olla! Nää voi laittaa jalkaan silloin, kun haluaa tehdä oikein kunnon sisääntulon, esim. johonkin hyvinvointitapahtumaan voisi näillä astella ja antaisi heti vaikutelman modernista sporttimimmistä.

Sporttinen arkilook -trikoot

Yleensä mustat trikoot, ilman suuria logopainatuksia, heijastimia tai vetoketjuja. Sellaiset, jotka voi yhdistää kivoihin tennareihin ja siistiin collegeen. Tässä lookissa näyttää sporttiselta, nuorekkaalta ja rennolta. Plus tietty se, että treenitrikoissa kulkeminen on vaan niin mu-ka-vaa. Ahhh, mä en ainakaan enää palaa farkkuihin vaan vannon treenitrikoiden nimeen myös vapaa-ajalla aina kun mahdollista.

“Nyt vähän turvottaa” -trikoot

Näitä ei haluaisi tarvita. Mutta käytännössä tarvii aina tammikuussa, elokuussa ja maanantaisin. Nämä on ne pökät, jotka ei taatusti purista ylimääräistä pelastusrengasta vyötärölle ja mahtuvat jalkaan, vaikka olisi nielaissut kokonaisen vesimelonin. Näissä on yleensä käännettävä vyötärönauha.

Lihaksikas yläkroppa -toppi

Tässä topissa korostuu olkapäät ja selkä. Olkaimet on yleensä kapeat ja mahdollisesti halterneck-tyyliin kohti niskaa kulkevat (saa olkapäät näyttämään isommilta). Selkä on painijanselkä tai joku muu tyylikäs leikkaus.

Yhden makkaran toppi

Tämän topin materiaali on yleensä suht napakkaa, joten jos omistaa sellaiset “muotoiltavat makkarat” voi tällä silotella niistä yhden isomman kokonaisuuden. Vähän niinkuin ne muotoilevat alusvaatteet. Tätä voi käyttää myös rankan dieetin jälkeen: kun vyötärö on oikeasti kapea ja haluaa korostaa uumaansa. Toiset kutsuu tätä myös tavoitetopiksi.

Njääh -toppi

Se peruskaura. Yksivärinen, tummahko, rennosti istuva. Ostettu todennäköisesti jonkinnäköisestä sekatavarakaupasta, koska oli edullinen. Ei herätä ihmeellisempiä riemunkiljahduksia mutta toimii käytännössä. Tämä tulee yleensä vetäistyä päälle, koska ei uskalla pukeutua seksikkääseen toppiin ja tavoitetoppi on taas kutistunut kaapissa.

Mitä muuta

Avaamaton kompressiosäärystinpaketti. Viehkeät urheiluliivit nätillä selkämyksellä. Ne urheiluliivit, jotka oikeasti tukee ja peittää puolet yläkropasta. Liian lyhyet shortsit. Liian pitkät shortsit. Caprimittaiset treenihousut, joita ei voi käyttää, koska ei koskaan muista ajaa säärikarvoja.

 

Näillä kriteereillä sitten treenivaateostoksille!

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *