Miten laihtua 5 kiloa hetkessä? Ota vinkit talteen!

Pikkujoulut tulossa ja pitäisi nopeasti karistaa 5 kiloa painosta? Ei hätää, apu on lähellä! Tässä vinkit, miten laihtua 5 kiloa ihan hetkessä. Toimintatakuu!

Miten laihtua 5 kiloa hetkessä?

Korkokengät jalkaan

Lisäpituuden avulla painokilot jakaantuvat tasaisemmin kroppaan. Vähän sama kuin lapsilla pituuskasvu tasaa ylimääräiset kilot. Mitä korkeammat korot, sitä hoikempi siis olet! Nimimerkillä 12cm stiletot kenkäkaapissa.

Valokuvaa itsesi isomman kanssa

Näytätkö valokuvissa aina tukevalta? Ota kainaloon sinua isompikokoisempi kaveri, olet heti hoikemman oloinen kun vieressä on vähän kontrastia!

Säädä vaakaa

Astu vaa’alle vain varpaiden kärjillä, kantapäät maassa. Riippuen vaakasi mallista, myös seinään nojaaminen voi toimia. Hoikistut hetkessä! Perinteistä vaakaa voi myös säätää niin, että irroitat kiekon takaa ja säädät nollapisteen alkamaan -5kg kohtaan.

Nain laihdut viisi kiloa 5 kg miten laihtua 5 kiloa

Osta kokoa isompia vaatteita

Osta kokoa isompia vaatteita. Päivittele sitten kaikille, kuinka housut roikkuu ja paitakin on väljä. Kaikki luulevat sinun laihtuneen viisi kiloa!

Tummat värit

Tumma tunnetusti hoikentaa. Mutta efekti on vaan hetkellinen, jos kikkaa käyttää vain vaatetuksessa. Mitä sitten kun ollaan ilman vaatteita? Ei hätiä! Käy suihkurusketuksessa ja pyydä tummin mahdollinen sävy. Pyydä tekijää suihkimaan sinulle myös lihaksia myötäileviä varjostuksia, saat kätevästi samalla aina haluamasi sixpäkin. Voit koittaa piirtää vatsalihakset myös itse!

parasta-ennen-laihdu-5-kiloa-laihdutus-vinkit

Toppaa tissit

Leveämpi yläosa saa vyötärön vaikuttamaan kapeammalta, kiitos optisen harhan. Osta siis pari kuppia isommat liivit ja entraa varustustasi muutamilla kanafileillä. Voila! Vyötärösi on heti kapeamman oloinen ja plussana vielä, että ihmisten katseet eivät enää automaattisesti hakeudu makkaroihisi vaan rintavakoosi.

Kaukaa katsominen kadottaa 5 kiloa

Olet varmaan huomannut, että kaukaiset objektit vaikuttavat pienemmiltä kuin lähellä olevat? Pidä siis huoli, että olet aina pari askelta taaempana kuin katsojan silmä. Saat kätevästi treenin samalla kun välttelet ihmisten lähestymisyrityksiä.

parasta-ennen-laihdu-5-kiloaparasta-ennen-laihdu-5 kiloa

Humallu

Hanki pieni hiprakka, sellainen kevyt nousuhumala. Varo yliannostusta, tai efekti kääntyy toisinpäin! Pienessä sievässä selluliitit tasoittuu ja kurvit muotoutuvat paremmin. Saat samalla myös lisää huumorintajua, olet fiksumpi ja lauluäänesi paranee.

Pukeudu urheiluvaatteisiin

Napakat, muotoilevat trikoot jalkaan ja avoselkäinen urheilutoppi päälle. Tunnet olosi heti notkeammaksi, lihaksikkaammaksi ja ryhdikkäämmäksi.

Näin! Toivottavasti löysit itsellesi sopivan tavan karistaa 5 kiloa! Hyvää pikkujoulukautta!?

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi


Lue myös nämä:

Nyt paljastan laihduttajan salaiset säännöt!

Miksi elämäntapamuutos epäonnistuu niin usein?

Onko painolla oikeasti mitään väliä?

“Laihduttelu” voi olla jopa haitallisempaa kuin ylipaino

*****

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

treeni-ja-ravinto
Kommentit (2)
  1. Tää oli mahtava :’D Parhaat laihdutusvinkit IKINÄ! OIKEASTI! Kiitos.

    1. Hah! Olepa hyvä, kiva kun tykkäsit!:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *