Mitä kuuluu kesäkiloille?

Kiitos kysymästä, meille kuuluu hyvää!

Olemme nyt asuneet tässä uudessa taloyhtiössä parin kuukauden ajan. Meitä on useampi sukulainen asumassa tässä talossa: Pakaran veljekset asuvat alakerrassa vierekkäisissä yksilöissä, perhe Vyötärö lapsineen majoittuu keskikerroksessa ja yläkerrasta löytyy vielä Tissi ja Rinta -nimiset opiskelijatytöt, sinkkuja kumpainenkin. Itse asustan vähän milloin missäkin, välillä viihdyn reissunpäällä ja välillä punkkaan veljesten tai Vyötärön perheen kanssa.

Olemme kaikki viihtyneet kodeissamme ja kesä sujuikin aika mutkattomasti. Taloyhtiö tarjosi usein ruokaa ja juomaa eikä ketään patistettu ylimääräisiin hikihommiin. Oikein mallikas kesä siis!

parasta-ennen-blogi-laihdutus-kesakilot-5

Awwww, täällä ne kesäkilot asuu!

Mutta noin kuukausi sitten kaikki muuttui.

Taloyhtiön hallitus päätti, että saisimme häädön asunnoistamme. Tissi ja Rinta saisivat kuulemma jäädä, ilmeisesti puheenjohtaja on ihastunut heidän ulkoiseen olemukseensa…Häädön syynä oli sopimattomuus taloyhtiön muuhun asukaskuntaan; joku oli valittanut ettemme osallistu tarpeeksi talkootöihin ja ylläpitämisemme kuluttaa liikaa taloyhtiön varoja.

Vedin vähän hernettä nenään tästä järjettömästä päätöksestä ja muutinkin toisaalle toviksi. Kaipasin kuitenkin perhettäni ja päätin, että taistelemme oikeudestamme asua kodeissamme! Otimme yhteyttä lakimieheen, joka torppasi hallituksen toimet samantien. Kyllähän ne vastaan koittivat nikoitella, mutta puheenjohtajan oli pakko myöntyä lainsilmän edessä – tulkittiin nimittäin, että muuttaessamme taloyhtiöön oli yleinen ilmapiiri nimenomaan meidän kaltaisille asukkaille soveltuva. Hallitus ei voisi nyt yksipuolisesti päättää suosivansa toisenlaisia asukkaita.

parasta-ennen-blogi-laihdutus-kesakilot-5

Perhe Vyötärö haluaisi syödä tämän keksin…

parasta-ennen-blogi-laihdutus-kesakilot-5

…mutta bisnessmies Lihas on porkkanamiehiä.

parasta-ennen-blogi-laihdutus-kesakilot-5

Miksei voisi saada molempia?? Voisko keksiä dipata heraan??

Tissi ja Rinta hieman pahoittivat tästä mieltään; ovat sitä mieltä, että meidän muiden sukulaisten poismuutto olisi parantanut heidän mahdollisuuksiaan deittimarkkinoilla. Olen koittanut sanoa, että ei se meistä sukulaisista mihinkään muutu; nuorena on hyvä mutta vanhana sitä yhtä kaikki roikutaan.

Vuokrasopimuksemme ovat nyt toistaiseksi voimassaolevia. Viihdymme tällä hetkellä taas suhteellisen mainiosti mutta naapurisopu on kyllä vähän kärsinyt. Alakerran bissnesmies nimeltään Lihas oli vähän katkera, havitteli kai saavansa isomman asunnon meidän muuttaessa muualle. Mutta noo, kiukuttelee nyt. Jouluna hänkin on taas tyytyväinen siihen, että taloyhtiöstä löytyy meitä leppoisampiakin asukkaita.

Parhain terveisin,

Hennan kesäkilot

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *