Miltä näyttää lihavan naisen kesäkunto?

Joka vuosi talvi yllättää autoilijat. Niin myös kesä yllättää kesäkuntoon pyrkijät. Ehdit juuri ja juuri antaa kevyen ajatuksen kesäkunnolle kun BUM! kesä onkin jo täällä ja olet pakotettu kiskomaan bikinit keskeneräisen vartalosi päälle. Oli kesäkunto mikä oli.

parasta-ennen-blogi-kesakunto-vartalo-bikinit

parasta-ennen-blogi-kesakunto-vartalo-bikinit

Siinä se nyt on. Mun lihava kesävartalo verhottuna bikineihin. Katson itseäni peilistä hieman epäuskoisena, tältäkö se nyt sitten tänä kesänä näyttää? Iho on kuin kalkkia, sääret ruvella pureminen raapimisesta, vasempaan kylkeen on näköjään tullut uusi raskausarpi. Vyötärö on pehmeä ja rullaa hauskasti aina kumartuessa. Leikin hetken tällä henkilökohtaisella aaltokoneellani. Navasta kasvaa pitkä, tumma ja kihara karva. Ensin luulen sen olevan peräisin eilisestä kababbilasta, mutta ei: kyllä se ihan mussa kiinni kasvaa. Nyppäisen sen nopeasti pinseteillä. Kukaan ei nähnyt, joten sitä ei oikeasti ollut olemassa. Eiks niin?

Bikinit sentään mahtuu päälle, vaikka kainaloon yrittääkin punkea joku ylimääräinen uloke. Ei sitä siinä viime kesänä ollut?

 

Rohkaisen itseäni. Se on VAAN oma kotipiha. Kukaan ei näe. Mene nyt vaan ulos sen bikiniruhosi kanssa!

Aurinko on raaka. Se valaisee sellaisiakin paikkoja, joiden toivoisin pysyvän salaisuutena. Luonnonvalossa huomaan, että niitä karvoja on enemmänkin. Shit!

parasta-ennen-blogi-kesakunto-vartalo-bikinit

Onks se nyt oikeesti niin paha?

Rikkaruohojen kitkentä kuitenkin harhauttaa ajatukset. Huomaan äkkiä miettiväni, että onko tämä nyt sitten niin paha? Todennäköisesti tämä oma kesäkunto on juuri sellainen, mitä suuremmalla osalla suomalaisista on. Pehmeä ja rönsyilevä. Totuudenmukainen. Luonnollinen.

Keho on kuitenkin elämäntapojemme armoton peili: se näyttää just siltä, miten olet sen kanssa elänyt. En voi olettaa näyttäväni fitness kuningattarelta, jos en ole elänyt niinkuin fitness kuningatar. Sen sijaan olen ollut rento, nautiskeleva, elämänhaluinen ja itselleni armollinen. Onko ne jotenkin huonompia ominaisuuksia kuin itsekuri ja kurinalaisuus? Miksi en voisi näyttää myös rennolta ja nautiskelevalta?

parasta-ennen-blogi-kesakunto-vartalo-bikinit

parasta-ennen-blogi-kesakunto-vartalo-bikinit

Näytä positiivista esimerkkiä tulevaisuuden naisille

Sitä paitsi. Mulla on tytär ja kolme kummityttöä. Siirrän heille tahtomattanikin mielikuvia siitä, millaiselta naisen kuuluu näyttää ja miten omaan kehoon kuuluu suhtautua. He ahmivat esimerkkejä ympäröivistä naisista ja mallintavat käyttäytymistään esikuviensa mukaan. Haluanko jonain päivänä heidän pystyvän pukeutumaan bikineihin ilman ahdistusta? Totta hitossa! Toivon heistä vahvoja, itseään rakastavia ja kehoaan arvostavia naisia. Ainoa keino auttaa heitä saavuttamaan tämä, on toimia esimerkkinä.

Onneksi on kesäkunto 2019!

Vaikka se oma bikinikunto saakin vähän ihon kananlihalle (ja ne karvat pystyyn) se on kuitenkin mun oma bikinikroppani. Sen ei tarvitse olla niinkuin muilla eikä sen tarvitse täyttää mitään kriteereitä. Se on just sellainen, millaiseksi olen sen vuoden aikana itse rakentanut. Toki turhamainen olen minäkin – olisihan se kiva olla aina vähän timmimpi ja kiinteämpi. Mutta löllyvät sisäreidet EI tee musta yhtään sen huonompaa kesäkansalaista. Ja niitä bikineitäkin voi edelleen pukea päälleen, vaikka vähän tursuaisikin. Ja hei, onhan meillä aina kesäkunto 2019!

 


Lue myös nämä:

Kesä tulee – Tässä vinkit upeaan kesäkuntoon!

Laihdutuskuvia

*****

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

hyvinvointi itsetunto onnellisuus
Kommentit (19)
 1. Eksyin ihan sattumalta sun blogiin, mutta haluaisin vain kertoa että näytät hyvältä!

  1. Henna - Parasta Ennen
   1.6.2018, 21:56

   Voi kiitos! Ja tervetuloa eksymään toisenkin kerran?

 2. Voi oot ihan mahtava! ❤️ Tätä asennetta jahtaan myös. 2kk ikäisen tyttövauvan äitinä on tullut ajateltua miten vältän jakamasta ulkonäköpaineita tyttärelleni aikanaan. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ennen kaikkea.

  1. Henna - Parasta Ennen
   3.6.2018, 20:28

   Kiitos!:D Ja onnea tuoreelle äidille ja tsemppiä vauva-aikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *