Kuka mä oikein olen?

Mulla on tässä viime aikoina ollut vähän sellainen olo, että tekisi mieli täällä blogissa olla vähän yksityiskohtaisempi. Henkilökohtaisempi. On välillä vähän vaikea kirjoittaa, kun samalla yrittää olla paljastamatta liikaa faktoja itsestään. En esimerkiksi asuinpaikkakuntaa ole tainnut mainita missään ja välillä mietin voinko esimerkiksi julkaista kuvia, joissa kaupunki paljastuu. Silloin aikoinaan vähän lupasin mun miehelle, että olisi suht anonyymi kirjoittaja. Mulle on ihan fine esiintyä omalla pärställä ja omalla nimellä, mutta olen koittanut toisen mielipidettä tässä asiassa kunnioittaa. Mutta nyt tuumasin, että ehkä mä kuitenkin otan nyt vähän avoimemman linjan. Sitäpaitsi puolet teistä kuitenkin jo tietää kuka mä olen.

Esittelyssä siis minä!

Mä olen 32-vuotias (kohta 33) Henna hei! Tai oikeastaan mun nimi on Henna-Maria mutta niin kauan kuin muistan, on se lyhennetty vaan Henna. Mun toinen nimi on Terhikki ja vihaan sitä ylikaiken! Mun äiti on kuitenkin kertonut, että sillä nimellä on erityinen tarina: kastepapille oli ennen kastetta kerrottu, kuinka mä meinasin synnytyksessä kuolla. Pappi oli todennut mun olevan terhakka tyttö kun selvisin koettelemuksesta ja mun nimeksi täytyisi tästä syystä tulla Terhikki! Ja sitten hän kastoi mut Terhikiksi.

Naimisissa ollaan miehen kanssa oltu helmikuussa 11 vuotta. Me tavattiin yläasteella, oltiin samalla luokalla. Meidän alkutaival oli aika vaihteleva, sellaista ON-OFF seurustelua se oli. Erottiin lukion jälkeen ja mä muutin Turkuun hetkeksi yksinäni. Käytännössä silti salaa tapailtiin edelleen? Vajaa vuosi siinä meni ja päätettiin muuttaa yhteen. Siitä asti sitten on tallattu ilman katkoja, että olisko tästä siis 14 vuotta? Yhteensä on tunnettu sen 18 vuotta. Apua.

Mun mies on himourheilija, hyvä isä, kirjatoukka, mausteisen ruuan ystävä ja rutiineja arvostava ihminen. Hän on taloudellinen, järkevä, rauhallinen, perinteinen ja tunnollinen. Tekee osittaista reissutyötä ja treenaa tällä hetkellä tavoitteellisesti Thriathlon -kisoja varten.

Lapsia meillä on siis kaksi: tytär täytti juuri 10-vuotta ja poika täyttää kohta 9-vuotta. Asutaan itserakennetussa omakotitalossa Pirkanmaalla. Meillä on myös koira: kohta 2-vuotias cockerspanieli nimeltään Senni. Vielä vuosi sitten meillä oli kaksi koiraa, mutta jouduimme jättämään hyvästit meille rakkaalle 11-vuotiaalle Cavalier Kingcharlesinspanielille viime joulun jälkeen.

Työkseni mä teen mainontaa ja markkinointia: graafista suunnittelua, nettisivuja, kampanjoita jne. Mun vanhemmilla on mainostoimisto ja vähän sillai niinkun vahingossa ajauduin sinne töihin. Nyt melkein 10 vuotta on kulunut ja mun on varmaan myönnettävä, että tää ei ollutkaan väliaikainen ratkaisu? Mä olen kouluttautunut myös maskeeraajaksi sekä sisustusartesaaniksi mutta näitä hommia en ole työkseni koskaan tehnyt.

Haluaisin sanoa olevani fiksu, järkevä, tasapainoinen ja miellyttävä ihminen. Käytännössä olen varmaan ailahteleva, hölmö ja hankala. Tai sitten olen kaikkia näitä sellaisena sopivana cocktailina. Oon huono matikassa, säästämisessä, laskettelussa ja ruohonleikkuussa. Hyvä olen askartelussa, kakkujen koristelussa, juhlien suunnittelussa ja kukkien istuttamisessa. Tykkään homejuustosta, leikkokukista, elokuvien katsomisesta ja ruuanlaitosta. Inhoan tiskikoneen tyhjentämistä, aikaisia herätyksiä ja käärmeitä.

Että näin! Tällainen tyyppi täällä siis kirjoittelee.

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

 

Kommentit (1)
  1. Henna / Pölyä Pinnoilla
    14.1.2018, 21:50

    Tämä oli kiva postaus!
    Kiva tutustua kaima! ?✌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *