Kesä tulee – Tässä vinkit upeaan kesäkuntoon!

Kesä tulee ja se kuuluisa kesäkunto on edelleen hukassa? Mutta ei hätää! Entä jos kerron, että kesäkuntoon ei vaaditakaan kuukausien hikijumppaa eikä suklaasta luopumista. Mitä jos sanoisin, että kesäkuntoon on mahdollista päästä ilman yhtäkään HIIT-treeniä tai parsasmoothieta? Ja se on kuulkaa silti ihan sikahyvännäköinen kesäkunto!

 

Ootteko valmiina? Tässä tulee vinkit kesäkuntoon 2018!

 

1. Unohda ajatus kesäkunnosta – jep, unohda se!

Kesäkunto on itseasiassa aika järjetön ajatus. Suomen kesä on tunnetusti vähäluminen ja niitä bikineitä tarkenee pitää ehkä sen 8 päivää kesästä. Miksi ihmeessä siis kauhea stressi sen kahdeksan päivän takia? Syksy ja talvi elellään suht rauhassa mutta kevään viherryksen koitteessa alkaa jumalaton kesäkunto -buumi, kun jokainen Pirkko ja Selma vääntää hauista ja hinkkaa lenkkipolkuja tiiviimmän kesärungon toivossa. Ja joka vuosi se kesäkunto jää urbaaniksi legendaksi ja viimeistään juhannuksen korvilla täytyy luovuttaa; ensi vuonna sitten kyllä! Sitten vedetään koko kesä piffiä ja roseeta, joita sitten elokuussa taas hoikistellaan pois. Järjetöntä, eikö? Päästä siis irti ajatuksesta, että ihmisen pitäisi olla jonkinlainen valioyksilö aina kesäkuusta elokuuhun. Stressi vähenee, olo on helpottunut ja rypyt tasoittuu.

 

2. Sheivaa, kosteuta ja trimmaa

Talvi tunnetusti näkyy siellä vaatteiden alla olevassa kropassa. Karvat rehottaa, iho on kuiva, varpaankynnet puskee jo kohti lattiaa. Ei ole kamalasti ollut tarvetta trimmailla tai rasvailla, kun kuitenkin vaatteilla on saanut piilotettua kaiken muun paitsi pään ja kämmenet. No nyt on aika! Sheiveri esiin, kynnet trimmiin ja kosteusvoidetta iholle. Heti helpottaa, kun iho ei enää hilseile eikä sääret muistuta räsymattoa.

parasta-ennen-kesäkunto-kesäkuntoon-vinkit-nopeasti

parasta-ennen-kesäkunto-kesäkuntoon-vinkit-nopeasti

3. Uutta väriä hiuksiin

Kauhee juurikasvu! Jos oikeasti tarvitset jo metrimittaa tyvikasvun mittaamiseen, ehkä olisi aika päivittää hiusväriä. Ja jokatapauksessa uusi hiustyyli piristää kummasti. Revittele vähän! Vaalenna, tummenna, värjää, leikkaa lyhyeksi. Kesään jotenkin kuuluu uusi hiustyyli ja hiuksilla saa nopeasti huiman muutoksen aikaan!

4. Osta uusia vaatteita ja asusta

Käykö teillekin niin, että vaatteet pienenee talven aikana? Niin mullekin! Osta siis uusia kuteita. Hemaisevia mekkoja, päheitä takkeja ja makeita toppeja. Suosi värejä ja kesäisiä kuoseja. Älä tuijota kokolappua vaan osta just sulle sopivia vaatteita. Ja voila! Näytät hetkessä tosi hyvältä ja voit heittää vesilintua niillä vanhoilla räteillä. Kruunaa vaatteesi tyylikkäillä aurinkolaseilla, kesäisillä korviksilla ja söpöillä laukuilla.

5. Fiksaa vähän ruokavaliota

Joo joo. Sanoin että ei tarvitse syödä parsaa. Mutta ehkä vähän kuitenkin pitää tätä fiksata. Juo vettä. Lisää kasviksia. Vähennä näkyvää sokeria ja rasvaa. Thats it! Jo pelkkä vedenjuonti auttaa, jos sitä ei ole tottunut tekemään. Turvotus vähenee, on enemmän energiaa ja iho voi paremmin.

parasta-ennen-kesäkunto-kesäkuntoon-vinkit-nopeasti

parasta-ennen-kesäkunto-kesäkuntoon-vinkit-nopeasti

6. Osta uutta kosmetiikkaa

Uusi raikas huulipuna. Joku ihana hehkupuuterihössäkkä. Tai kynsilakka! Heti tulee paljon freshimpi fiilis.

 

7. Aloita uusi harrastus

Osa harrastuksista jää kesätauolle mutta onneksi tilalle tulee paljon kesäharrastuksia! Itse ilmoittauduin juuri naisten pesäpalloon ja kohta alkaa puutarhanhoito, veneily, pyöräily ja mitä näitä nyt on. Uusi harrastus tekee ihmisestä innostuneen ja tarmokkaan. Sillä energialla elää koko kesän ja se kuulkaa näkyy myös ulospäin!

 

8. Pieni päivitys silottaa ja hoikistaa

Rusketus tunnetusti luo illuusion tasaisemmasta ihosta ja hitusen hoikemmasta kehosta. Jos ei halua suorassa auringossa hankkia itselleen väriä, niin suihkurusketus ja purkista saatava väri on hyvä vaihtoehto.

 

8. Hymyile!

Tiedättekö, mikä näkyy ulospäin paljon tehokkaammin kuin viiden kilon painonpudotus? Hymy. Se, että on iloinen ja onnellinen. Väitän, että kukaan ei huomaa sitä kesää varten tiputettua 2,3 kiloa mutta sen hymyn ne huomaa. Keskity siis siihen, että olet koko kesän hyvällä tuulella ja hymyilet mahdollisimman paljon.

 

Kesäkuntoon kuuluu niin paljon muutakin kuin sikspäkki

Vieläkö tuntuu tärkeältä tavoitella timmiä kesäkroppaa? Vai voisiko olla, että pelkällä itsestään huolehtimisella, ylimääräisestä stressistä luopumisella ja iloisella mielellä voisi saavuttaa jopa paremman kesäkunnon? Omaan habitukseen voi vaikuttaa niin monella muullakin tavalla, kuin laihduttamalla ja lihasmassan tuunaamisella. Monesti yllämainitut tavat ovat jopa tehokkaampia keinoja fiksata itsensä kesäkuntoon.

 


Lue myös nämä:

Onko painolla oikeasti mitään väliä?

Näin laihdut 5 kiloa hetkessä! Ota vinkit talteen!

*****

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

kauneus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *