Jotain ihan muuta

Tammikuun alussa lupasin tsempata kaikkia toverilaihduttajia julkaisemalla joka päivä jotain, mikä auttaisi elämäntapamuutoksessa. Tässä on tullut jaettua niin reseptejä kuin neuvoja salitreenaajille. Ja paljon on vielä jakamattakin! Mutta tänään ajattelin, että en laadi tätä postausta painonpudotuksen ympärille – koska elämä ei pyöri pelkästään dieetin, painon ja peilikuvan ympärillä. On hyvä muistaa, että normaali elämään kuuluu edelleen paljon muutakin kuin kalorien laskeminen.

Siispä: tässä sekalainen seurakunta ihan muita juttuja!

– Oon koonnut tollasta tuhannen palan palapeliä keittiön pöydällä kohta viikon. Enää noin 50 palaa jäljellä!
– Ostin itelleni uudet kunnolliset talvikävelykengät ja vitsit että oon ollut tyytyväinen! Mulla on taipumus ostaa halpaa kamaa (eli huonoa) ja harvoin tulee panostettua oikein mihinkään. Mutta sen eron huomaa, kun kerrankin ostaa jotain muuta kun “9,90€ Tokmannilta” -kamaa.

– Maanantaina olen menossa twerkkaustunnille!? Ei mitään hajua kuinka mun peräsin tähän lajiin taipuu mutta ainakin on materiaalia millä twerkata?
– Oon koko viikon ihmetellyt, kuka tai mikä varastaa aina mun sukat?! Just ostin ison läjän sukkia ja tänään en löytänyt yhtäkään paria!
– Ens lauantaina kutsuu Ikaalisten Kylpylä ja Fitfarmin treeniviikonloppu. Että mä niiiin odotan tätä!
– Tänään kotimatkalla näin ihan mielettömän auringonlaskun. Oli pakko laittaa auto parkkiin ja kävellä ottaan kuvia. Eihän se kamerasta samalta näyttänyt mutta siitä hetkestä tuli jotenkin hyvä mieli: kun malttoi pysähtyä katsomaan jotain niin kaunista.
– Tajusin just, että en ole ajellut säärikarvoja joulun jälkeen. Nyt ei tankoiltuakaan ole tullut, niin ei ole ollut tarvetta. Pelottaa katsoa, miltä kintut mahtaa nyt näyttää…
– Kävin hakemassa akneen antibioottikuurin, mitä oon kuuliaisesti napsinut nyt 2 viikkoa. Koska tää alkaa vaikuttamaan??

– Mun housut ratkesi maanantaina kesken työpäivän.
– Mun isä ratkes huutokauppa.comiin. Ollaan naurettu sen ostoksille ihan kippurassa, mm. tuhat Angry Birds tikkaria odottaa matkahuollossa parhaillaan.
– Lasten kanssa ollaan käyty pulkkamäessä pari kertaa. Musta on tullut ihan nössö! Vitsit ne laskut tuntuu hurjilta ja pelkään lapsilta lähtevän vähintään pään irti. En pysty katsoon ollenkaan niiden laskemista, saati että itse laskisin.
– Riideltiin tällä viikolla miehen kanssa siitä, kuinka mun ostamassa pihvipaketissa oli miehen mielestä liikaa pakkausjätettä.
– Oon nukkunut tällä viikolla kaksi kertaa pommiin.
– Oon kovasti ajatellut siivoovani tänä viikonloppuna ja syyllistän miestä siitä, ettei se useinkaan mua auta vaan lähtee jonnekin lenkille siivouksen ajaksi. Salaa kuitenkin harrastan ns. feikkisiivousta: tavarat runnotaan kaappiin ja imuroidaan vaan näkyvät paikat. Vähän suihkutetaan pesuainetta ilmaan ja voila! Käytännössä siivoan sen tunnin mutta miehelle uskottelen olleeni tosi ahkera.
– Selostin eilen 10-vuotiaalle tyttärelle kuinka lapsia tehdään. Oon aina luullut selviäväni tästä helposti mutta oumaigaad, kun oli kiusallista meille molemmille.

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *