Jos olis ihan pakko valita, kumman ottaisit?

Mä olen löytänyt uuden huvin työpäiviini. Kuuntelen Spotifyista podcastia nimeltään Kaverin Puolesta Kyselen. Jokainen jakso tässä podcastissa päättyy kiperään valintakysymykseen, johon oikeasti ei voi vastata. Useimmiten molemmat vastausvaihtoehdot ovat niin kamalia, että ihan hirvittää. Joskus vähän jopa ällöttää.

Olen kuitenkin inspiroitunut tästä ja miettinyt itsekseni erilaisia valintakysymyksiä, joihin vastaaminen on liki mahdotonta. Vai mitä sanotte näistä?

Jos olis ihan pakko valita, kumman ottaisit?

Jos olis ihan pakko valita, kumman ottaisit?

 

– Lihoisitko mieluummin 30 kiloa vai ottaisitko keskivaikean aknen?

– Olisitko kokonaan ilman sosiaalista mediaa vai ilman televisiota?

– Jos olis ihan pakko valita, kumman ottaisit: söisitkö mieluummin omin käsin kaivettua räkää vai keitettyä possunkieltä?

– Nyt on sellainen tilanne, että sulla on töissä tärkeä palaveri. Paljon isoja ihmisiä on tulossa paikalle sekä koko sun työtiimi ja sun pitää naulata tärkeä diili. Kesken palaverin tapahtuu jompi kumpi näistä: lounaaksi syöty iskender tekee eeppisen paluun sun suoliston kautta ja ennen kuin ehdit reagoimaan, on osa jo housuissa. TAI kesken palaverin videotykki kaappaa sun kännykän ja heittää excelin sijaan valkokankaalle slideshown sun viime viikonlopun herutuskuvia, jotka oli tarkoitettu poikaystävälle. Ja ne kuvat on oikeasti tosi rivoja ja paljastavia! Kumman valitset?

– Sulla on valittavanasi vaan yksi vaatekerta koko loppuelämäksesi. Pukeudutko mieluummin kamaliin, reikäisiin ja supermukaviin lököverkkareihin VAI supertrendikkäisiin vaatteisiin, jotka näyttävät tosi hyvältä mutta ovat epämukavat päällä?

Kumman kanssa menisit naimisiin: Taru Sormusten Herrasta tutun klonkun vai Batman -elokuvien Pingviinin kanssa?

– Sun tekee mieli älyttömästi pitsaa. Tilaat kotiinkuljetuksella ihanan juustoisen ja höyryävän pitsan. Avaat laatikon ja hyi yök! pitsassasi on jotain ylimääräistä! Nyt saat valita: löytyykö pitsastasi ylimääräisenä täytteenä heinäsirkkoja VAI jauhomatoja? Sun täytyy siis joka tapauksessa syödä se pitsa, mutta kummalla täytteellä?

– Kumman valitset: miljoona euroa VAI aineenvaihdunnan, jonka ansiosta voit syödä mitä vaan lihomatta?

– Saat herättää yhden kuvitteellisen hahmon eloon. Valitsetko joko Titanicin Jack Dawsonin (Leonardo Dicaprio) VAI Mufasan (Simban isä) Leijonakuninkaasta?

– Jos olis ihan pakko valita, kumman ottaisit: Olisitko mieluummin ajelematta kainalokarvoja VAI säärikarvoja? Ja sulla siis kasvaisi oikein sellaiset tummat ja kiharat karvat. Vain toisia saat ajella ja toiset saavat kasvaa villinä.

– Lähdet muina naisina/miehinä kauppaan. Kauppajonossa huomaat uteliaiden katseiden tuijottavan sua ja ihmettelet miksi. Sitten tajuat, että joko valaistus saa kaikki vaatteesi kuultamaan läpi ja siis aivan kaikki näkyy eikä alla ole alusvaatteita! TAI sitten huomaat unohtaneesi vaatteet kokonaan ja olet edelleen pukeutunut viime yön fetissivaatteisiisi: PVC.tä ja kaikenlaisia aukkoja kummallisissa paikoissa. Kumman valitset?

Oliko vaikeita vai ihan helppoja valintoja?

 

 

Edellinen juttu:

Saako ottaa lapset mukaan salille?

*****

Kuukauden TOP 5 postaukset

Roikkuvan röllövatsan kirous, auttaako siihen mikään?

Se olis sitten siinä. Fuck cancer!

Ennen ja jälkeen – Laihdutus kuvina

Olen laihtunut ilman tietoista laihduttamista – miten se on mahdollista?

Itsensä kokoaminen sortumisen jälkeen

*****

Seuraa blogia

Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

hyvinvointi
Kommentit (2)
 1. Ha haa, hauskoja! Osa oli helppoja eli nämä: kumpi vaan kävisi kevyesti, oma räkä tai possunkieli. En miettisi hetkeäkään epämukavia vaatteita, lököverkkarit kelpaa aina! Ja Simban isä.
  Mutta vaikeampia,suorastaan mahdottomia: valitsen aknen, television, rivot kuvat, pingviinin, jauhomadot, aineenvaihdunnan, säärikarvat ja läpinäkyvät vaatteet. ??
  Ja vaikeimmat oli ehdottomasti akne/kilot ja miljoona/aineenvaihdunta.

  1. Henna - Parasta Ennen
   28.10.2018, 20:04

   Mullekin toi akne/kilot oli aika vaikee, samoin aineenvaihdunta. Ja Simban isä ihan ehdottomasti! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *