Fitfarm treeniviikonloppu paketissa!

No niin! Nyt olis Fitfarm treeniviikonloppu takana ja vitsit mikä fiilis! Mahtava viikonloppu takana; laatuaikaa ystävän kanssa, koko kropassa sellainen sopivan pieni jomotus ja maha täynnä hyvää ruokaa.

Millainen oli Fitfarm treeniviikonloppu Ikaalisten Kylpylässä?

Viikonloppu oli tarkoitettu vain naisille ja millainen määrä meitä olikaan: yli 200 naista, ehkä jopa 300. Viikonlopun ohjelmaan kuului muutama luento, erilaisia treenejä ja jumppia. Paljon hyvää fiilistä, urheilua, ruokaa ja rentoutumista isossa porukassa.

Suunnattiin ystävän kanssa eilen puolen päivän aikaan kylpylään. Ohjelmassa oli ensimmäisenä Jutan hyvinvointiluento ja yleistä höpinää viikonlopusta. Sitten vastaanotettiin huoneet ja suihkaistiin vaihtamaan treenikuteet päälle. Päivän ohjelma sisälsi vesijumppia, LessMills-tunteja, HIIT-treeniä, koko kropan rääkkäystä, toiminnallista treeniä, rentoutusta ja vapaata salitreeniä. Tarkoituksena oli, että jokainen saisi osallistua miten parhaaksi näkee: joko kaikkiin treeneihin tai vaikka vain vesijumppaan. Me olisimme halunneet osallistua kaikkeen mutta aikataulu ei ihan periksi tässä antanut, osa tunneista alkoi päällekkäin ja syödäkin piti jossain välissä, joten valitsimme parhaat päältä: vatsa-pakara HIIT ja toiminnallinen treeni.

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-HIIT

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-HIIT

Suuntasimme ensin toiminnalliseen treeniin. Sali täyttyi jo ajoissa ja lattiapinta-ala kävi nopeasti vähiin: tiivis tunnelma! Treeni aloitettiin rauhallisesti mutta tempoa kasvatettiin vähitellen, loppua kohden tuli jo kunnon hiki. Kyykkypito…HYPPY!…kyykkypito…HYPPY! Ai kun hapotti!

Siitä 10 minuutin tauolla ja proteiinipatukan voimalla kohti pakara-vatsa HIIT:iä. Nyt nostettiin sykettä ja jatkettiin reisien hapotusta. Erilaisia kyykkyjä, lankutuksia, hyppyjä ja pitoja. Aijai.

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-HIIT

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-HIIT

Tunnin jälkeen oli vielä vähän paukkuja jäljellä joten suuntasimme salille. Vähän kulmasoutua, ylätaljaa ja hauiskääntöä. Sitten alkoikin jo hiki kirvelemään silmissä ja nälkä kurnimaan. Mieli olisi tehnyt vielä vähän vesijumppaan mutta ruoka houkutteli vielä enemmän.

Siirryttiin huoneeseen suihkuun ja muuntauduttiin jumppapirkoista korkkarimisuiksi. Hotellin ala carte tarjoili meille tapahtumaa varten räätälöidyn wellness-menun: rucola-smetana keittoa, basilika sorbettia, kanaa & tomaattiminttusalsaa, kvinoaa, papuja, palsternakka pyrettä ja haudutettua paprikaa. Jälkiruuaksi vielä mustikka-kaura smoothie. Toimi! Ihanaa kun kerrankin ravintolassa sai syödä hyvällä omallatunnolla, tuossa menussa oli kyllä kaikki kohdallaan hintaa myöden.

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-HIIT

Iltaa olisi vielä voinut jatkaa Jutan iltaluennon ja rentoutuksen merkeissä. Tai vaihtoehtoisesti Janne Tulkin seurassa alakerran tanssiravintolassa. Me kuitenkin suunnattiin aika pian huoneeseen ja läträttiin naamaan kasvonaamiot. Siinä me sitten höpöteltiin naamat mustikassa ja nautittiin valkoisista lakanoistamme?

Tänään sitten vielä suunnattiin aamupalan kautta keskivartalo & kehonhuolto treeniin. Pikkuhiki pintaan ja loppuun niitä kuuluisia kehonhuoltoliikkeitä, joita ei koskaan tule tehtyä vaikka pitäisi. Jutta meille vielä höpisi loppuun elämänhallinnasta ja valintojen tekemisestä. Syötiin vielä lohta kasvispedillä aularavintolassa ennen kotiinlähtöä ja kotimatkalla mietittiin, että vitsit meillä oli kiva viikonloppu!

Mitä tykkäsin tapahtumasta ja menisinkö uudelleen?

Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis. Ohjelmassa oli juuri meidän makuun sopivia treenejä Fitfarm tyyliin, ruoka oli hyvää (aamupalaa lukuunottamatta) ja luennot ajatuksiaherättäviä. Rahalle sai tällä reissulla vastinetta: koko setti kustansi 99e/hlö ja sisälsi siis majoituksen. Kylpyläänkin olisi päässyt mutta me ei sinne missään kohta ehditty!

Fitfarm-treeniviikonloppu-ikaalisten-kylpyla-treeni-naistenilta-blogi-kokemuksia-jutta

Itse hotellihan on vähän vanhanaikainen. Huone ei nyt ihmeellinen ollut ja muutenkin yleiset tilat oli vähän sieltä 90-luvun alusta. Mutta miljöö on hieno ja kylpyläosasto kiva (olen aiemmin siellä käynyt) Kuntosali oli noin hotellin saliksi ihan ok. Liikuntasali oli iso ja happea riitti, vaikka porukkaa oli paljon. Ruokaa oli tarjolla paljon erilaista ja ravintolat oli ihan viihtyisiä.

Tapahtumaan itse ehkä lisäisin toisen päivän. Nyt tuli vähän kiire, jos halusi useamman treenin tehdä. Ja ehkä treeneillä voisi olla useampi taso: matalatehoista, keskisykettä ja kovaa menoa. Vaikka hienosti kyllä ohjaajat antoivat vaihtoehtoisia liikkeitä, jotta treeneistä sai tehtyä omaan tasoon soveltuvan. Silti esim. kyykkyjen määrä oli varmaan joillekin aika kova vaikka ymmärrän kyllä miksi kyykättiin paljon: onhan se nyt aika kuningasliike. Luentoja eri aiheista olisin myös kuunnellut enemmänkin. Samoin olisi voinut olla jotain tuote-esittelyitä tai vaikka treenivaatteita myynnissä muutenkin kuin Jutan omaa mallistoa.

Mutta kaikenkaikkiaan, mahtava viikonloppu ja ehdottomasti lähden toisenkin kerran!

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 

treeni-ja-ravinto lihakset pakaratreeni vatsalihastreeni
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *