Ennen ja jälkeen – Laihdutus kuvina

Niin kamalalta kuin tämä tuntuukin, tiedän että nämä laihdutus kuvat on pakko julkaista. Teen tämän nyt kolmesta syystä: Jotta te muut näette millainen olin ennen ja millainen olen nyt. Että itse oppisin hyväksymään itseni, niin näissä ennen kuin jälkeen kuvissa. Ja että muistaisin arvostaa takana olevaa työtä ja huomaisin, että edelleen ollaan ihan hyvissä asemissa verraten noihin alkutaipaleen kuviin. Tässä siis mun ennen ja jälkeen kuvat!

En enää muista tarkkoja painolukemia tai vuosilukuja. Painavimmillani olen ollut vuosina 2014, tuolloin korkein vaakalukema oli hurjat 104,6kg! Miettikää, yli 0,1 tonnia! Suurinpiirtein tuosta korkeimmasta lukemasta alkoi laihdutus. Hoikimmillani olen ollut 2016 keväällä jolloin painoin 76kg. Näiden lukemien välillä siis lyhyellä matikalla 28,6kg. Ja koska muutaman noista kiloista olen laihduttanut useampaan otteeseen, on pudotettuja kiloja varmaan lähemmäksi 35kg?

Huh. Tässä tulee randomilla muutamia kuvia ennen laihdutusta. Kovin montaa en näitä löytänyt, ilmeisesti olen vältellyt kameroita…

Ennen ja jälkeen: laihdutus kuvina

Minä ennen laihdutusta 2014-2015

parasta-ennen-blogi-laihdutus-2-ennen-jalkeen

parasta-ennen-blogi-laihdutus-2-ennen-jalkeen

parasta-ennen-blogi-laihdutus-2-ennen-jalkeen

Kahdessa ylimmässä kuvassa siskon häissä 2015 helmikuussa ja vihreässä mekossa 2014 alkuvuonna. Olisko tämä alin kuva sitten 2014 kesällä.

Ja sitten se ennen -kuva, jonka mainitsin edellisessä postauksessani. Muistan tuon tunnetilan; järkytyin omaa peilikuvaani! Häpeän koko olemustani tässä. Vaikka tosiaan toisaalta pitäisi osata ajatella, että ihan yhtälailla arvokas vartalo mulla on näissä ennen kuvissakin. Tollanen mä olin, eikä itseään kuuluisi hävetä.

Tämä kuva siis otettu ennen ensimmäistä PT-treeniä.

parasta-ennen-blogi-laihdutus-2-ennen-jalkeen

Mulla on näitä peiliselfieitä otettuna iso liuta, joissa muutos näkyisi ihan konkreettisesti. Mutta koska suurimmassa osassa olen alusvaatteisillani ja olen sen verran siveyden sipuli; en tässä kohtaa niitä julkaise. Ehkä joskus…

Sitten jälkeen kuvia ja tilanne nyt

henna-blogi-parasta-ennen-laihdutus-painonhallinta-elamantapamuutos-dieetti

parasta-ennen-blogi-laihdutus-2-ennen-jalkeen

Ekan kuvasetin olenkin täällä jo julkaissut. Noissa hoikimmillani kevät-kesä 2016. Sitten alimmat kolme tältä viikolta. Painoa tullut tuosta 2016 kesästä takaisin sellainen 6kg, mitä tässä koitan taas tiputella.

Se on jännä, että välillä näen näissä SUUUREN eron, ja välillä en näe mitään eroavaisuutta. Vaikka ymmärtäähän sen järjelläkin, että se vajaa -30 kilon laihdutus näkyy kyllä peilissä. Silti, välillä näen itseni edelleen yli satakiloisena. Lisää laihdutuskuvia muuten täältä.

Ulkomuodon lisäksi laihdutus on toki tuntunut muissakin asioissa ja pienemmän uuman lisäksi saan nyt iloita energisemmästä, vahvemmasta ja terveemmästä minästä. Niin, ja onnellisemmasta vaikka välillä edelleen kiukuttelenkin?

Ja hei, Lisää laihdutuskuvia tässä postauksessa

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

 


Lue myös nämä:

Onko painolla oikeasti mitään väliä?

Näin laihdut 5 kiloa hetkessä! Ota vinkit talteen!

Laihdutuskuvia

*****

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

kauneus
Kommentit (3)
  1. Kilojen lisäksi näyttää siltä, että sulta lähti 30 vuotta iästäkin pois! Huikea muutos!

    1. Kiitos! Ehkä lievästi näytin aiemmin äidiltäni (mikä ei sinänsä ole paha juttu) mutta onhan se nyt kivempaa olla nyt pikkusiskon näköinen:D

  2. Mahtava saavutus! Tosi hienosti oot jaksanut treenata & skarpata. Ihana et intoa kuin motivaatiotakin on riittänyt! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *