Argh! Ärsyttävimmät asiat x 13

Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin juuri hyvän treenimotivaation alkuun iskevä flunssa. Olet saanut pari hyvää päivää alle ja fiilis on katossa – kunnes tunnet ärsyttävän pienen kutkan kurkunpohjalla ja aamulla nenä on tukkoisempi kuin kylpyhuoneen viemäri. Hyvä treeniputki katkeaa ja motivaatio lässähtää heti alkuunsa. Hyvällä tuurilla räkälenssua kestää sen about 4 viikkoa…Ottaa niin päähän, että kaikki pienetkin asiat ärsyttää ja koko syksy tuntuu vähintäänkin ladon seinään heitetyltä tatilta.

Nyt kun oma nenä edelleen niiskuttaa ja yllämainittu kiukku meinaa iskeä, ajattelin tähän samaan kasaan ikäänkuin valmiiksi ärsyyntyä kaikista syksyllä koittavista vastoinkäymisistä. Tehokasta eikö? Kaikki vaan kerralla samaan koriin, niin pääsee nopeammin takaisin hyvään flowhun.

No mikä sitten syksyllä ärsyttää? No nämä!

Kantapään alle rullautuvat sukat
Mä mieluummin kulkisin ilman sukkia vallan. Ärsyttää ne kengässä kantapään alle rullaavat sukat tai se, että sukan varsi pilkottaa kengästä. Ja säälittää ne varpaat siellä hikisen sukan sisällä vangittuina.

Repäise tästä -reunat
Ne ei ikinä repeä siitä, mistä olisi tarkoitus! Argh! Nämä ärsyttävät kyllä vuodenajasta riippumatta.

Vuoden aikana kutistuneet syystakit
Oon aika varma, että nää hihat eivät puristaneet näin viime syksynä…

Marjojen sulattaminen mikrossa
On kaksi vaihtoehtoa: joko ne on edelleen ihan jäässä tai sitten kiehuvaa mössöä mikron seinillä.

Eripari eyelinerit
Uuu, täydellinen siipi tuli tähän oikeaan silmään! Vedetääs vasempaan vielä samanlai— hemmetti! No korjataan vähän tota toista paksummaksi…Pian molemmat muistuttaa lähinnä karvaista toukkaa.

Letistä ulos kurkistava hiuspiuha
Miten on mahdollista, että aina sinne jää joku kettuilusortuva roikkumaan?!

Kun valkoviini vaihtuu punaviiniin
Kesä on selkeästi valkoviinikausi ja talvella punaviini on suositumpaa. Mutta nämä siirtymäajat! Kun ei oikein kumpaakaan tee selkeästi mieli.

Kynttiläkausi alkaa
Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin kynttilän liekki. Mutta kaapeissa on vaan pääsiäisen keltaisia jämäkynttilöitä ja puoliksi poltettuja joulutuikkuja.

Villasukat haisee jalkahielle
Nuuh nuuh, mikä täällä haisee? No ne on ne keväällä laatikkoon tupatut villasukat, jotka ovat koko kesän muhineet viime talven jalkahiessä. Miten villasukat edes pestään hä? Ei mun pyykkikoneessa ole mitään villasukkaohjelmaa.

Hameen alle tarvitaan sukkahousut
Sukkahousut on naisen kidutusväline. Ne puristaa vähintään kahdeksan makkaraa vyötärölle, kiiltää joko liikaa tai liian vähän enkä edes aloita siitä, kuinka hankalaa niiden pukeminen on.

Läpinäkyvät legginssit
Legginssit on muodokkaan naiset paras kaveri<3 Pitäisin aina vaan legginssejä, jos mahdollista. MUTTA. Joku sanoo, että legginssit ei ole housut. No ne olisi jos joku voisi tehdä niistä vähemmän läpinäkyvät! Eikö oikeasti ole mahdollista tehdä mustia, joustavia housuja, joista ei näy tarakka läpi?? Sama koskee treenihousuja, aina pakko tehdä pakollinen pyllistys peilin edessä ettei treenikaverit vahingossa saa verkkokalvoilleen mitään K-15 materiaalia. Hö.

Pissahätä just kun pääsit nukkumaan
Just kun löydät täydellisen asennon, tulee pissahätä. Mietit hetken, onko nyt oikeesti pakko nousta. Ja aina on. Matkalla vessaan jäädyt syväjäähän etkä tietenkään löydä samanlaista asentoa enää uudelleen. Ärsyttää.

 

 

Ugh. Olisko nämä nyt niinkun puoliksi hoidettu pois alta, että voi keskittyä parempaan fiilikseen. Ärsyttääkö samat asiat sua vai onko sulla jotain omia spesiaaleja?

 


Edellinen juttu:

Kisaraportti Tough Viking Helsinki 2018

*****

Kuukauden TOP 5 postaukset

Nyt paljastan laihduttajan salaiset säännöt!

Kun mikään ei tunnu enää miltään

Ennen ja jälkeen – Laihdutus kuvina

Miksi aikuinen ihminen tekee itselleen näin?

Tänään siitä on viisi vuotta – muuttiko syöpä mua?

*****

Seuraa blogia

Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

hyvinvointi
Kommentit (4)
 1. Tiina/Fit Fat Mama
  12.9.2018, 20:47

  Niiiin samaistun tuohon sukkahommaan! Inhoan sukkia, kesällä oli niin ihana kun pysty tsiimailemaan ilman koko ajan 🙂 😀
  T. tuleva bloginaapuri 🙂

  1. Henna - Parasta Ennen
   12.9.2018, 21:47

   Ai hei naapuri! En tiennytkään että säkin muutat tänne, tervetuloa!:)

 2. Hakkarainen
  14.9.2018, 07:20

  Samaistuin jossakin määrin näistä jokaiseen. Pitäisi varmaan tehdä CV-lisäys “mestariärsyyntyjä”. Innostuin itsekin kokoamaan aikaisemmin pienen valitusmontaasin.

  https://aatenarikka.blogspot.com/2018/06/top-5-mitattomat-arsytyksen-aiheet.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *