15 omituista faktaa minusta

Jokainen meistä on varmaan omalla tavallaan vähän outo. Meikä ainakin sekoaa ihan täysin varsinkin yksinollessani tai vaikkapa siskon seurassa. Näitä outouksia on varmaan miljoona, mutta keräsin tähän 15 ekana mieleentulevaa. Ihan vain noin tarjotakseni sielunveljeyttä mahdollisesti samojen asioiden kanssa kamppaileville. Ja koska en jaksanut laatia mitään syvällisempää blogitekstiä tälle päivälle?

1. En kestä ruokien sekoamista. Jos salaatti ui kastikkeessa tai raejuustossa on perunamuusia niin hyi! Mun unelma olisi sellainen lokeroitu lautanen, josta saan sitten itse päättää mitkä ruuat sekoavat keskenään ja mitkä eivät.

2. Aina kun digitaalinen kello näyttää 19.02, onnittelen itseäni. Tuo 19.02 on nimittäin mun syntymäpäivä.

3. Ilveilen usein yksinäni peilin edessä. Saatan jopa lausua muutaman vuorosanan tyyliin “Are you talking to me bitch?!” Sitten tietysti vastaan itselleni: “Watcha gonna do about it?”

4. Jäin jossain kohtaa koukkuun Youtuben Dr. Pimple Popperin videoihin. Siis finnipornoa: puristellaan mustapäitä nenästä ja sen sellaista. Ja mä tiedän, että en ole ainoa joka näitä videoita katsoo!

5. Mä vähän pelkään kissoja. Ne on vaan jotenkin niin…vaanivia. Tulevat kehräämään syliin ja koko ajan saa pelätä, millon kynnet kaivautuu nahkaan…

6. Keksin aika paljon omia lauluja. Laulankin niitä ääneen. Ihan jotain Gepasaa querina sarealinaaaaaa -tyyliin. Välillä joku jää vähän soimaan päähän ja oikeasti mietin, pitäiskö kirjottaa nuotit ylös. Ei sitä tiedä, vaikka säveltäisin seuraavan mestariteoksen.

7. Aina kun ajan autolla tunneliin, pidätän hengitystä. Samoin jos tien vierellä on joku pitkä, yhtäjaksoinen rakennus tai rakennelma niin hengittämättä pitää olla päästä päähän. Nyt kun Tampereelle avattiin 2,3km pitkä rantatunneli, on ollut vähän vaikeuksia tämän kanssa, tarkoituksena ei kuitenkaan ole pyörtyä rattiin? Olen tehnyt näin lapsesta saakka.

parasta-ennen-blogi

8. En oikeastaan välitä suklaasta. Joskus joku suklaakakku voi olla hyvää ja välillä voin syödä palan Fazerin sinistä mutta muuten suklaa ei herätä minkäänlaisia mielitekoja. Suklaajäätelö varsinkin on pahaa.

9. En voi syödä samalla aterialla kanaa ja kananmunaa. Ällöttää ajatus, että siinä lautasella saattaa olla äiti ja lapsi.

10. Mä lasken sormillani. Vaikka 5+4 niin salaa sormet heiluu seläntakana. Pääsen nopeammin lopputulokseen näin, päässälaskut ei todellakaan ole mun juttu.

11. Mulla on joskus vähän turhankin pitkä sytytys. Oon usein porukassa se, joka tajuaa vitsin 5 minuuttia jälkikäteen. Joskus nauran kuitenkin muiden mukana ja mietin sitten itsekseni jälkikäteen, mille mahdettiin nauraa.

parasta-ennen-blogi

12. Mulla on neuroosi mun laukun sisällön suhteen. Siellä pitää aina olla avaimet, rahapussi, kännykkä ja huulirasva/huulipuna, peili ja pillerirasia. Tarkistan laukun sisällön varmaan 100 kertaa päivässä ja hoen usein päässäni mantraa avaimet-kännykkä-rahapussi. Silti saatan unohtaa esimerkiksi avaimet kotiin.

13. En ole mitenkään järjestelmällinen ihminen, mutta aterimilla pitää olla tietty järjestys: HAA-VEI-LU. Jos jossain kylässä on nämä eri järjestyksessä, saatan huomauttaa tästä tai vaihtaa ne oikein päin.

14. Peiton alareuna kuuluu kieppaista sillai jalkojen ympärille. Vain siten on “turvassa” jos joku ryömisi jalkopäästä sänkyyn.

parasta-ennen-blogi

15. En ole koskaan leikannut nurmikkoa. Perustelen tämän kotona sillä, että se on ns. miesten homma. Mutta oikeasti pelkään, että se leikkuri lähtee viemään mua pitkin pihaa! Kuvittelen, kuinka pidän huutaen kahvasta kiinni ja leikkuri mylvii kauheeta vauhtia eteenpäin. Ruoho vaan lentää ja meikä itkee siellä perässä kiinni…

Bonus: päätellen tämänkin postauksen kuvamateriaalista, mulla ei ilmeisesti myöskään ole minkäänlaista häpeäsuodatinta omaa naamaa kohtaa. Normaali ihminen varmaan vähän katsoisi, minkälaisia kuvia julkaisee. Mutta mun kamerassa on jostain syystä enemmänkin tällasia otoksia…Eikä mua ihan kauheasti nämä edes häiritse?

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

Kommentit (1)
  1. Hahaa, nää oli ihania! Tein itse viime viikolla vähän samanlaisen postauksen 🙂

    En voi ymmärtää ihmisiä, jotka ei tykkää suklaasta! Itsehän voisin elää pelkällä suklaalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *