Esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington AB

Esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli + ALEKOODI!

 

Sain kaupallisen yhteistyön tiimoilta ensimmäisten joukossa tämän viikon tiistaina nähdä Daniel Wellingtonin uusimman rannekorun. Nyt kun rannekoru on lanseerattu, saan näyttää sen täällä myös teille. Esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli Classic Bracelet – hopeaa tai kultaa yhdistettynä raikkaan valkoiseen ja trendikkäseen raitaan. Samaan aikaan saan tarjota –15 % alennukseen oikeuttavan alennuskoodin, joka koskee paitsi tätä uutta rannekorumallia, myös kaikkia muita DW:n mallisto tuotteita.

 

Esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli ja upea lahjarasia

 

Tänään siis esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli, jonka sain kauniissa ja luksukkaassa lahjarasiassa. Laadukas pahvinen ja kauniilla nauhalla koristeltu rasia piti sisällään vielä kauniin kookkaan korurasian. Ilokseni kuulin, että 500 ensimmäistä rannekorun ostajaa tulee myös saamaan oman korunsa samanlaisessa kauniissa lahjarasiassa.

 

 

 

Alennuskoodi on voimassa 21.10.2018 saakka ja oikeuttaa – 15 % alennukseen.

Koodi on:

 

karitatykka

 

 

 

 

Esittelyssä Daniel Wellingtonin uusi rannekorumalli,

 

jonka eri versiot voit käydä kurkkaamassa Daniel Wellingtonin sivuilla. Ostoksille pääset osoitteessa www.danielwellington.com ja karitatykka -koodia käyttämällä saat siis -15 % alennuksen ja mahdollisesti myös eksklusiivisen lahjarasian, joka on luvassa 500 ensimmäiselle asiakkaalle. Täydellinen koru itsesi hemmotteluun tai upea lahja annettavaksi jollekulle toiselle. Upea lahjarasia kruunaa kokonaisuuden – etenkin koru jos tulee lahjaksi. Värivaihtoehdot tarjoavat juuri sopivasti kaksi erityylistä kokonaisuutta.

 

 

 

 

DW:n kellot ja asusteet ovat edullisia ja siksi niitä voikin olla kotona useampaan tyyliin sopivina. Itseltäni löytyy muutamia petit kelloja erilaisilla rannekkeilla ja myös pari kookkaampaa klassikkoa. Annoin myös kummitytölleni kesällä lahjaksi siron Classic petit rannekellon, joka oli kovasti nuoren Lisa-neidon mieleen. Niin, samanlainen ja jopa samankokoinenkin kello sopii siis äidille ja tyttärelle. Kellot voivatkin olla vaikka yhteistessä käytössä… : )

 

 

 

 

Tämä uusi Daniel Welingtonin rannekoru on samaan aikaan siro, mutta kuitenkin edeltäjäänsä näyttävämpi – millaisista kelloista ja rannekoruista sinä tykkäät? Entä kumpi yhdistelmä puhuttelee sinua enemmän – hopean ja valkoisen vaiko ruusukullan ja valkoisen yhdistelmä? Oma valintani, kuten kuvasta näkyy, oli ruusukulta. Jostain syystä ruusukullan sävy on kiehtonut minua jo pidemmän aikaa. Tänä päivänä on myös trendikästä sekoittaa eri kullan sävyjä keskenään – kaikkien korujen ei siis tarvitse olla saman sävyisiä.

 

 

Iloa ja ihanaa syysviikkoa!
Karita

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
kuvauslainavaate: Bubbleroom / Polhem
kuvauslokaatio: Hotel Lilla Roberts Helsinki

 

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista – selaile siis niitäkin!

Ilolla seurailen myös juttujeni jakoja somessa – kiitos!

Tehokkain tapa nauttia kollageenia

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

kauneus muoti pukeutuminen
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *