Öljyt selluliittille, vartalolle sekä suonikohjuille

Öljyt selluliittille, vartalolle sekä suonikohjuille – jokaiselle omansa

 

 

Viime viikolla uinnin jälkeen heti merestä noustuani öljysin tapani mukaan kehoani ja huomasin, että minulla oli eri öljyjä eri kohtiin kehossani. Öljyt selluliittille, vartalolle sekä suonikohjuille – jokaiselle löytyy omansa. Mutta miksi? Siitä se ajatus sitten lähti – nimittäin kirjoittaa pari sanaa käyttämistäni öljyistä tänne blogiinikin. Tänään keskityn alaraajoihin ja seuraavassa postauksessani on yläosan vuoro. Lue loppuun saakka, josta löydät toimivat käyttövinkit!

 

 

 

Käyn meressä joka päivä ja iho kaipaa syvää ja ravitsevaa kosteutusta. Jossain vaiheessa ymmärsin, että vartalon eri alueet tarvitsevat erilaisia vaikuttavia aineita ja erilaisen koostumuksen. Eihän kasvovoiteitakaan käytetä jalkavoiteena… Se että minulla on käytössä omat öljyt selluliitille, vartalolle sekä suonikohjuille on minulle nykyään arkipäivää ja tunnen eron ihossani.

 

 

 

Öljyt selluliittille, vartalolle sekä suonikohjuille

 

Yksi uusimmista tuttavuuksista on Khadin kauniin punainen selluliittiöljy, jonka kymmenen yrtin tehokas yhdistelmä aktivoi lempeästi, mutta tehokkaasti kehon lymfasysteemiä, hajottaa rasvoja ja poistaa myrkkyjä ihon eri kerroksista. Vaikkei minulla mitään suurta selluliittiongelmaa olekaan, on öljy hyvä kiihdyttämään reisien ja pakaran alueen aineenvaihduntaa sekä aktivoi kuonan poistumista.

 

 

Juotokeikoilla ja messupäivinä seison suurimman osan päivästä ja jalat joutuvat koville. Myös ihana kesä ja lämpö turvotaa helposti jakojani. Käytän joskus Tata Harperin viilentävää voidetta, jota en enää löytänyt netistä, mutta jota voitte kysellä vaikka Naturellen myymälästä. Sen lisäksi olen käyttänyt tehokasta öljysekoitusta, joka on atrkoitettu etenkin suonikohjuille ja hiusverisuonten purkaumille. Kyseessä on Tuija öljyArgital oil for veins and capillaries. Löysin sen Natural Goods Companyn hoitolasta etsiessäni tuotetta, joka helpottaisi raskasta oloa jaloissani ja auttaisi pitkiin päiviin jalkojen päällä. Tuija öljy elvyttää pintaverenkiertoa ja käytän sitä jalkojen lisäksi välillä myös alaselässä, jos tuntuu että munuaisten alue kylmältä – etenkin talvella avantouinnin jälkeen.

 

 

 

Miranda Kerrin kehittämä ja luotsaama Kora rantautui hetki sitten suomeen. Kokeilin heti Koran Noni glow body oilia ja nyt onkin jo toinen pullo menossa. Monien muiden tehoaineiden lisäksi noni-hedelmäuute rikastuttaa tämän ihanan ja hoitavan vartaloöljyn. Tuoksu on melko mieto ja tulee tuotteen raaka-aineista. Olen nauttinut suunnattomasti tämän tuotteen koostumuksesta, vaikutuksista ja tuomista vaikutuksista ihostani. Glow oil imeytyy nopeasti ja mielestäni saa myös ihoni värin näyttämään tasaisemmalta. Yksi kestosuosikeistani vartaloöljyissä on Madaran Vert firming antioxidant body oil, mutta Koran noni-öljy tuo kivaa vaihtelua ihonhoitorutiiniini.

 

 

 

VINKIT:

 

Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle – levitä siis öljyt mahdollisuuksien mukaan aina kostealle iholle.

 

Matkustaessa tai päivinä jolloin olet paljon jalkojensa päällä, on tuijaöljy hyvä apu. Sitä voi levittää jalkoihin aamulla ja päivänpäätteeksi alhaalta ylöspäin suuntautuvin vedoin. Tuote sopii myös käsivarsille.

 

Selluliittiöljy kannattaa aina hieroa iholle ylöspäin suunttuvin liikkein ja tehostaa hieronnalla pintaverenkiertoa. Hiero öljy kehoasi hellien ja sitä myönteisesti ajatellen – hoito tehostuu varmasti.

 

 

Hehkeää ja aurinkoista viikkoa kaikille toivotellen,
Karita

 

 

kuvat: Karita / Rakkaudella, Karita

 

Jäitkö kaipaamaan lisää? Ei hätää – alla olevista postauksista löydät terveyttä, kauneutta ja herkullisia reseptejä.

 

Äitiys – kun kaikki muuttui

Gluteeniton mustikkapiiras

 

Herkän ihon hellijät

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

kauneus ihonhoitotuotteet ihonhoito luonnonkosmetiikka
Kommentit (10)
  1. Kiitos, tämä postaus osui taas juuri oikeaan aikaan. En koskaan rusketu ja jalat kuin kanankoivet En ole löytänyt mitään voidetta joka olisi riittävän kosteuttava ja veisi kuivuuden mennessään. Joten kokeillaan siis jotain öljyä.
    Ihanaa iltaa

    1. karitatykka
      20.5.2018, 09:43

      Kokeile ihmeessä ja levitä kostealle iholle.

      Aurinkoa ja iloa!
      Karita

  2. Olipa taas kiva postaus! Yritin tuota jalkojen tuijaöljyä etsiä nettikaupasta, mutta en löytänyt eli sitä on varmaan vaan saatavilla heidän hoitoloistaan vai enkö vaan osannut etsiä oikeasta paikasta?

    1. Minna: Argitalin Tuija-öljyä löytyy ainakin maahantuojan verkkokaupasta, http://www.delleco-shop.fi.

      1. karitatykka
        22.5.2018, 08:55

        Kiitos Ulla!

        Iloa,
        Karita

    2. karitatykka
      22.5.2018, 08:55

      Kiitos!

      Itsekin etsin sitä hoitolan nettikaupasta, mutta hoitolasta nyt ainakin saa. : )
      Ja toki niin kuin toinen lukija kirjoittelikin tuolta dellecon kaupasta.

      Iloa ja aurinkoa!
      Karita

    3. Kiitos Ulla! Hilpasen joku päivä tuonne nettikauppaan!
      Kivaa loppuviikkoa Ulla ja Karita!

      1. karitatykka
        23.5.2018, 10:41

        Kiitos samoin Minna!

        <3 Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *