IHANAN LOMAN IKÄVÄ PÄÄTÖS

Ihanan loman ikävä päätös

ihanan loman ikävä päätös

 

Toivottavasti hiihtolomasi meni ihanasti, jos vietit sellaista. Me vietimme ihanan viikon loman Italian Sestrieressä (ransk. Sestrières) koko perheen voimin.  Sestrieresin kylä löytyy Torinon kaupungin läheltä Piemonten alueella. Ranskan rajalle on vain 17 kilometrin matka. Sestriere sijaitsee korkealla, 1,6–3,3 kilometriä merenpinnan yläpuolella, joten lunta riitti ja laskettelurinteet olivat erinomaiset. Ruoka oli hyvää, ilmapiiri ihana rento, aurinkoa, viiniä, laskettelua, perheen kanssa yhteistä aikaa, ei töitä tai koneita, läsnäoloa – TÄYDELLISTÄ.  Mutta mitä tapahtuikaan paluumatkalla…

 

Ihanan loman ikävä päätös alkoi jo paluumatkalla. Paluulento lähti noin kuuden aikaan illalla ja tunsin kurkussani ja keuhkojen alueella jotakin karheutta, lihaksia alkoi särkeä jne. Pistin oireilun väsymyksen piikkiin, sillä saavuimme kotiin vasta puolenyön jälkeen. Seuraava aamu kertoi toisin – olin kipeänä, siis todella kipeänä. Kuumetta ei ole paljoa ollut, ehkä maksimissaan noin 38 astetta, mutta muuten olo on kuin rekan alle jäänyt. Silmät ovat valolle arat, päätä särkee aivan julmetusti ja olo on heikko. Eilinen maanantaipäivä oli kaamea ja meni aamusta iltaan pedissä ja tämä päivä melkein samoin, mutta olo on jo hiukan parempi ja tokenemista havaittavissa. Nyt nousin sängystä kirjoittamaan tämän tekstin, koska tuli tarve ilmoittaaa missä mennään. Tällä kirjoituksella on myös toinen pointti…

 

ihanan loman ikävä päätös

 

Ihanan loman ikävä päätös

 

Minulla ei ole allergioita, sairauksia, enkä ole juuri koskaan kipeänä. Siksi tämä sairaus (joka vaikuttaa influenssalta) herätti minut siihen, kuinka arvokasta onkaan olla terve. Olen arvostanut terveyttä aina, mutta kunhan pöpö on voitettu riemuitsen energisestä, elinvoimaisesta ja terveestä kehostani vielä aiempaakin enemmän. Hyviä hoitovinkkejä otetaan myös vastaan… : )

 

 

 

“Health is the greatest gift, contentment the greatest wealth,
faithfulness the best relationship.”

–Buddha

 

 

 

 

Ihanan loman ikävä päätös sai minut taas ymmärtämään kuinka arvokasta onkaan olla terve! Kuinka kiitollinen voisin olla vain siitä, että voisin hengittää vapaasti, olla kivuton, liikkua, juosta ja nauttia aurinkoisista pakkaspäivistä ulkona… Nyt toivon koko sydämestäni ettei tämä tauti iske muihin perheenjäseniin…

Terveyttä, iloa sekä aurinkoista ja ihanaa viikkoa kaikille teille ihanille!

<3 Karita

 

Lisää herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät alla olevista postauksista.

Vihersmoothie

kyytia turvotukselle

Miksi maanantai ahdistaa?

Miksi maanantai ahdistaa

Gluteeniton mutakakku

Mutakakku

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (30)
  1. Voih, paranemisia❤️

    Meillä sairastettiin koko perhe viime viikolla samanlainen kuumetauti. Onneksi hiihtoloma on vasta tällä viikolla

    Vaikka mitä tein itseni ja perheeni hyväksi niin ei mikään auttanut, yksitellen sairastuminen kaikki. Uskon vahvasti siihen, että tälläkin taudilla oli tarkoitus. Kuten kirjoititkin, niin nyt osaa ja ennenkaikkea muistaa paljon paremmin arvostaa terveyttä. Meillä jäätyi vielä putketkin, yhtenä päivänä ei tullut vettä ja kotona oli kuumeinen mies sekä kolme lasta. Mutta siitäkin selvittiin ja nyt (niin hölmöltä kun se ehkä kuulostaakin) kiitän joka kerta kun avaan hanan ja sieltä tulee vettä. Huomasin, että olen pitänyt liian itsestään selvyytenä näitä mukavuuksia ja terveyttä. Oli hyvä vähän palautella mieleen perusasioita.

    Sairastaminen nosti myös pintaan asioita, joita koen että pystyttiin sitten käsittelemään ja jatkamaan eteenpäin entistä ehompana.

    Lepoa ja positiivisia ajatuksia ja energioita lähettelen täältä❤️

    1. karitatykka
      27.2.2018, 12:42

      <3 Kiitos, olet kokeunut paljon isomman rumban kuin minä! Niin, asiat saattavat saada eri mittasuhteet ja uuden kulman kun meitä huikan ravistellaan… Tämäkin tapahtui syystä.

      Iloa ja hyvää hiihtolomaa!
      Karita

  2. Voimia ja pitkää sinniä tervehtymiseen! Itse olin flunssassa/influenssassa 3 viikkoa ja alkoi vähän jo huumori loppumaan.

    1. karitatykka
      27.2.2018, 12:46

      <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *