Kaunis rusketus luonnollisesti

kaunis_rusketus_luonnollisesti

 

Tuoteet saatu testiä varten: Sugar Helsinki

Ulkona pyryttää ja lämpötilan vaihtelut laittavat ihon koville. Myös auringon viimeisistä säteistä on jo tovi ja iho on kovin vaalea. Onneksi nykyään on mahdollista saada kaunis rusketus luonnollisesti ja turvallisesti. Olen itse sitä sukupolvea, joka paahtoi itseään auringossa ja solariummissa oikein olan takaa. Nykyään en todellakaan käy solariumissa tai kärvennä nahkaani polttavan auringon alla. Kevyt päivetys on kuitenkin mielestäni kaunista ja tekee terveen näköiseksi.

 

kaunis_rusketus_luonnollisesti

kaunis_rusketus_luonnollisesti

 

Itseruskettavat yleensä haisevat pahalta, värjäävät kaiken ja ovat täynnä erilaisia kemikaaleja. Useammin kuin kerran olen saanut heikon lopputuloksen ja värjääntyneet valkoiset lakanat. Onneksi on olemassa parempia ja luonnollisia vaihtoehtoja. Testasin minulle uuden ruskettavan Eco by Sonya voiteen ja kasvoveden. Face Tan Water on kasvovesi, jota olen sipaissut kasvoilleni vanulapulla ja Winter Skin ruskettavaa ja kosteuttavaa voidetta käytin vartalollani. Molemmista tuli ihanan kevyt päivetys – ei siis kelmeän keinotekoista väriä. Itseruskettavista ei tule oranssia väriä, vaan sävyssä on kaunis hunajaisen ruskean hehku.

 

kaunis_rusketus_luonnollisesti

 

Australialaisen Eco by Sonya -sarjan valikoimasta löytyvät luonnonkosmetiikan ihanat itseruskettavat tuotteet. Merkki on saanut alkunsa, kun sarjan perustajan, Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Suurin osa sarjan tuotteista on vegaanisia, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Sarja on 100 % luonnollinen, eikä se sisällä väriaineita tai synteettisiä ainesosia. Tuotteita myydään maahantuojan omassa verkkokaupassa ja tietääkseni myös Joliessa, Keidas by Lumossa, Biodellyssä, Ruohonjuuressa sekä Greenlipsissä. Suosittelen kokeilemaan.

 

kaunis_rusketus_luonnollisesti

 

Winter Skin on loistava juuri talvella, sillä se on asteittain päivettävä itseruskettaja ja sopii siis myös vaalealle iholle. Kesällä ainakin itse tarvitsen voimakkaammin ruskettavan tuotteen. Winter Skin kosteuttaa ja hoitaa ihoa, kaakaon, aloe veran ja kamomillan voimin. Face Tan Water taas on unelma! Inhoan itse kaikkia voidemaisia kasvojen ruskettajia, enkä niitä käytäkään. Tuntuu että ne tukkivat ihon. Toisin on tämän ruskettavan veden kanssa. Eikä ruskettavia tarvitse tietenkään usein käyttää, mutta ainakin esimerkiksi talven juhlia ajatellen nämä ovat ehdoton must.

 

 

Mikä on sinun ruskettava suosikkisi vai luotatko kenties porkkanamehun voimaan?

Kaunista oloa!
Karita

kaunis_rusketus_luonnollisesti

Kommentit (4)
  1. Kuulostaa hyvältä, pitääkin kokeilla! Inhoan myös niitä voiteita, nehän tekevät vain epätasaisen oranssiksi.
    Reseptitoive: terveelliset laskiaispullat! Ja korvapuustiresepti olisi myös toivottu.

    1. karitatykka
      5.2.2017, 18:00

      Moikka Kaisa.

      Kiitos viestistäsi. Kokeile ihmeessä.

      Laskiaispullista onkin jokunen vuosi kun olen viimeksi niitä nauttinut… Pidän mielessä, tosin tähän hätään en ehdi niitä tekemään/kuvaamaan. : O
      Hyvä idea kuitenkin – kiitos!

      Kiitos myös että seuraat!

      Iloa ja hyvää oloa,
      Karita

  2. Heissan, tuo kasvovesi menee ostoslistalle. Itse kun olen punertavan tukan ja sen mukaisen ihon omaava 🙂 eli aurinko ei ainakaan sovi.
    Kuulisin mielelläni ihonhoitorutiineistasi yleensä. Olet ilmeisesti Essen tuotteita käyttänyt ja ne kiinnostavat itseänikin. Ihanaa sunnuntai-iltaa.

    1. karitatykka
      6.2.2017, 21:19

      Moikka Maarit.

      Kiitos viestistäsi. Kyllä, tovin olen jo käyttänyt Essen tuotteita. Siitä tuleekin juttua perjantaina. Samalla laitan myös pystyyn arvonnan jossa joku onnellinen pääsee henkilökohtaisesti personoituun Esse-hoitoon. : ) Kannattaa siis ehdottomasti osallistu.
      Ihonhoitorutiineistani kerron mielelläni. Teen siitä ehdottomasti juttua jossain sopivassa välillä, ehkä parin–kolmen viikon kuluessa.

      Iloa ja hyvää oloa!
      Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *