Paras apu flunssakauteen

 

 

Emäksinen ravinto on negatiivisin ionein varautunutta ja hapan ravinto positiivisin ionein varautunutta. Paras apu flunssakauteen on poistaa kehon happamuus emäksisöivällä ruoalla ja pH-balancella *. Bikarbonaattisuolat ehkäisevät kehon nesteiden happamoitumista kääntämällä asidoosin aiheuttaman negatiivisen kalsiumtasapainon positiiviseksi. Kaliumbikarbonaattien nauttiminen auttaa elimistöä neutralisoimaan happamoitumista ja parantavan kalsiumtasapainoa. Se myös estää luuntiheyden vähenemistä ja edistää luumassan muodostumista. Elimistö puhdistuu, vahvistuu ja tasapainottuu. Voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa ja auttaa kehoa saavuttamaan homeostaasin, jota se kaikin keinoin pyrkii pitämään. Ainutlaatuista ja ihanaa kehoa kannattaa tukea, auttaa ja hoitaa, jotta se voi palvella meitä mahdollisimman hyvin. Terveyden hoitaminen on yhteistyötä kehon kanssa, josta hyötyvät molemmat.

 

Paras apu flunssakauteen

 

Paras apu flunssakauteen ja kohti emäksistä kehoa

  1. Nauti tuoreita kasviksia, yrttejä, hedelmiä ja lehtivihreitä useita annoksia päivittäin
  2. Ota emäsjauhetta noin 1 tl päivittäin
  3. meditoi tai poista muuten stressiä
  4. juo tuoreita vihermehuja
  5. liiku ulkona
    + hyvälaatuiset maitohappobakteerit, sillä suoliston hyvinvointi on äärimmäisen tärkeä vastustuskyvyn kannalta
kurkku
5 varsisellerin oksaa
romaine-salaatti
sitruuna
lehtikaalin lehti tai pari
pieni pala tuoretta inkivääriä
+ jos kaipaat makeutta, lisää mehuun omenaa
Energistä syksyä ja hyvää oloa!
<3, Karita
* tuote saatu Bringwell Oy:ltä
Kommentit (10)
  1. Jos elimistön pH heittelee, kannattaa otaa päivystykseen yhteyttä. Kyseessä on käytännössä aina vakava tauti tila. Muussa tilanteessa elimistön pH on tarkan kontrollin alaisuudessa ja ravinnolla siihen ei käytännössä voi vaikuttaa. Ei sillä että tuolla vaikuttamisella edes olisi mitään merkitystä. Kannattaako kirjoitella asioista, joisa ilmiselvästi ei tiedä eikä tajua yhtään mitään? Sinällään tätä on turha kirjoittaa, eivät kaltaisesi huuharit ikinä julkaise kritiikkiä sivuillaan.

    1. Hei Timo.

      Elimistö tekee kovin töitä, jotta pitääkseen pH:n kontrollissa. Sen työtä voi myös helpottaa elämäntavoilla ja tarvittaessa myös lisäravinteilla.
      : )

      – Karita

  2. Hapan lääkäri
    29.10.2016, 13:07

    Niin, nämä emäs-happo-tasapainojutut eivät perustu mihinkään. Ihmisen elimistö pitää tasa-painon täsmälleen kohdallaan, vain joissakin henkeä uhkaavissa tilanteissa se voi heilahtaa (esim. hoitamaton diabetes). Mitään emäksistä kehoa tms. ei ole olemassa.

    1. Hei Tapani.

      Kiitos viestistäsi.

      Mukavaa sysksyn jatkoa,
      Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *