Esittely

Epäonnistuneita dieettiyrityksiä, tsemppihenkeä, käytännön kokemuksia ja ahaa-elämyksiä. Laihduttamista, lihomista, treeniä ja treenin välttelyä. Parsakaalia ja shampanjaa. Tankotanssia ja kuntosalia. Kukkia, viiniä ja ruokaa. Motivaatiopiikkejä. Vaakakriisejä. Elämää siltä väliltä ja vähän vierestäkin.

Niistä on Parasta Ennen tehty

Parasta Ennen -blogin takana on 33-vuotias perheenäiti Henna, entinen laihduttaja ja nykyinen jojoilija. Vuosia sitten laihdutetut kilot pyrkivät hiljalleen takaisin ja nyt arki on sekoitus laihdutusta, painonhallintaa ja itsensä hyväksymistä. Motivaatio on välillä korkealla ja välillä sitten taas mennään pohjamudissa. Tarkoituksena olisi löytää kestävä elämäntapa, sopivan aktiivinen arki ja tyytyväisyys omaan peilikuvaan.

Oma taustatarinani on suht tyypillinen. Parisuhde ja lapset lyhyellä ikäerolla keräsivät kiloja ja omasta itsestäni huolehtiminen jäi vuosiksi. Lopulta painoin 106kg, olin huonokuntoinen, onneton, arka ja epävarma. Yritin ensin omillani; testasin Painonvartijat ja kaalikeitot. Tuloksia tuli välillä mutta kaikki oli lyhytaikaista. Sitten tuli syöpä. Kaikki pysähtyi hetkeksi. Kun pahimmasta oli selvitty päätin oikeasti laittaa itseni kuntoon, palkkasin PT:n ja puoliväkisin rämmin sieltä suosta ylös. Tiputin painoa lähes 30kiloa ja opettelin nauttimaan liikunnasta. Myöhemmin mukaan on tullut painon- ja elämänhallinta ja oman kehon hyväksymisen opettelu.

Blogissa aiheina on pitkälti painonhallinta, liikunta ja kehonkuva. Mukana myös juttua ihmissuhteista, hyvinvoinnista sekä tankotanssista. Täällä ei välttämättä anneta kummoisia treeniohjeita eikä terveellisiä reseptejäkään ole takataskussa kovinkaan montaa. Sen sijaan täältä saa vertaistukea, inspiraatiota, erilaisia näkökulmia arjen haasteisiin ja vähän naurunaihettakin.


Yhteistyöt

Teen mielelläni yhteistyötä sopivien brändien kanssa.
Vaikutan Pirkanmaalla ja osallistun mielelläni myös erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Sähköposti: henna@parastaennen.fi

Laita blogi seurantaan!

Seuraa blogia: Facebook @parastaennenblogi, Instagram @parasta_ennen

 

parasta-ennen-henna